Esra_4774 Ay-33 enfeksiyon olma ihtimali çok yüksek yanma ve iç çamaşırı kızda sarımsı akıntı kötü koku tarzı şeyler var mı
Ay-33 Pamuk doktor donaxsly öyle bir fitil falan vermişti bı ara söylemiştim yanma falan vardı verdi o fitili ama geçmedi birde su gibi iltihap gelmeye başladı su dökmüş gibi iç çamaşırıma ayın 4 ünde gidicem hastaneye işte bu şikayetleri soyliycem
ruveyda123 İnanır mısınız benimde idrarımı yaparken kasıklarımda 1 2 gün ağrı oldu doktoruma sorduğumda idrar yolu enfeksiyonu olabilir demişti tahlil yaptırdım temiz çıktı olabiliyor bence arada ama yinede tahlil yaptırın içiniz rahat olsun
Ay-33 ruveyda123 hamilemisiniz sizde ben hamileliktendir diye pek kafama takmadım ama birde idaririmi yaparken karın ağrısı eklenince kafama takmaya başladım şuan mesela idrarımı yaptım kasığımda ne biçim ağrı var
Pamuk Ay-33 Benim de varmış dün şans eseri hastanede öğrendim.Markete diye çıktım sonuçları alayım dedim görünce şok geçirdim antibiyotik iğne başladılar.
Ay-33 Pamuk çok korkuyorum idrarımı yaptım yarım saatir kasıklarım çok agriyor strese girdim ağlamak üzereyim bebeğime bisey olucak diye çok korkuyorum
Pamuk Ay-33 Yok canim bebeğe bisey olmaz ben 10 kere geçirdim hamilelikte.Agrisi zor oluyor işte. Benimde aynı ya idrarın yapınca çok ağrı oluyor sanki rahim aşağı düşecek gibi. Bol bol su iç çok faydası oluyor.
_Tazeanne Ay-33 yok korkmayın enfeksiyon ağrı yapar sadece randevuyu beklemeyin acile gitme şansınız varsa acilde tahlil yaptırın yüksekse doktor zaten antibiyotik veriyor benim karın ağrım kasık ağrım oluyor ara ara her ağrıdığında acile koşuyordum ama şu 15 gündür gitmiyorum 😅😅doktor artık kızdı
Ay-33 Pamuk sizinki gectimi iğneye falan başlamişsinizya birde doktora benimki gibi şikayetler mi soylediniz
Pamuk Ay-33 Daha dün başladım.igne kullanmaya.Daha önce kaç kez antibiyotik kullandı sürekli tekrar ediyor.Gecen gün doktor öylesine tahlil aldı sonuçları almamistim hicbiseyim yoktu. Öylesine gittim sonuç göstermeye enfeksiyon çıktı iğne başladılar.