Pamuk Mrvcakatt Yok serklajdan dolayı ilk zamanlar oldu.Nst ye giriyorum her hafta hiç kasılma cikmiyor.Gecen 1 gün kasılma hapı içmedim olan şeyi kasılma sandim değilmiş.Rahim içi sakın çıkıyor hep.
Ay-33 Pamuk gittim hastaneye serum verdiler sıvı yetersizliği serumu birde hap ve fitil verdiler size bişey sorucam kullandiginiz ilaç varmı??
Pamuk Ay-33 Adalat kullanıyorum kasılma için onun haricinde kan sulandirici,progestan,vitaminler,depot iğne falan.
Mrvcakatt Ay-33 o kasilma degil , karin sertlesirse bebek toplanirsa kasilma olur ama.kasilma yatarken olur
Ay-33 Pamuk bende D vitamini kansızlık-demir eksikliği ikisi bir ilaçta birde bugün iltihap için bir ilaç verrdiler hap hepsini bir anda kullanınca çocuğa zararı olurmuki iltihap ilacı bide günde 3 defaymiş
Ay-33 Elifydn tuvatten çıkmıyorum ki sürekli idrarim geliyor 😁😁 bugün doktor sıvı yetersizliği serumu taktı suyu az içiyormuşum ama tuvalete çok gidiyorum artık daha çok içmeye başlıyacam
Elifydn Ay-33 ☺️ artık trajik olan durumlarımız komik geliyor dimi ☺️ inşallah her sorunumuzu böyle çözer sonrasında da güleriz 🙏🏻
Pamuk Ay-33 Ben vejeteryanim 4 ayrı takviye kullanıyorum.Toplamda 8 9 ilac aliyorum aylardır bisey olmaz.
Ay-33 Pamuk yoksa haftaya pazartesiye bekleyip doktorami sorsam bilemedim D vitaminini 1 aydır kullanıyorum kansızlık ilacı da 1 buçuk haftadır falan iltihap ilacinida daha yeni kullanmaya basladim
Pamuk Ay-33 Ben ayriyeten günde 2 kere antibiyotik iğne yaptiriyorum :( Post ac ama herkes kullanıyor bisey olmaz.
Ay-33 Pamuk o zaman şimdi kansızlık ve D vitamini ilacinida aticam teşekkürler sorumu cevapladiginiz için ☺️
Ay-33 Pamuk ben fitili kullandim dün iç çamaşırıma akıyor yumuşakti fitilde hap gibi sert değildi sabah bı kalktım iç camasirima akmiş öyle bana bir etkisi olurmu anlamadim
Esra_4774 Ay-33 enfeksiyon olma ihtimali çok yüksek yanma ve iç çamaşırı kızda sarımsı akıntı kötü koku tarzı şeyler var mı
Ay-33 Esra_4774 yanma Cok yok ama akıntı ve idrarımı yaparken ağrı vardı kasıklarımda bugün gittim doktora 2 tane ilaç serum taktılar bebekte bişey yokmuş Allah’tan içim rahatladı