Mihranur Evin3363 korkma canım benimde aynı düşük sonrası gebeliğim şuan ve benimde kanamam oluyordu doktor düşük tehlikesi var dinlen dedi ve ilaç verdi onlara devam ediyorum Allahın izniyle bir şey olmaz
Evin3363 Mihranur Allah size bağışlasın inşallah şuan kaç haftalık benimde önceden düşüğüm oldu bu ikinci hamileliğim
Mihranur Evin3363 amin canım hepimizinkini ilk hamileliliğim 8 ay önce oldu 7+5 de kalbi durdu şuanda 2. Hamileliğim 9. Haftadayım şuan
Mzzz Canım benim oluk oluk kan gelmişti 6 haftalıkken hem pirtili hemde ağrılı kanama düşün yani ama çok şukur bir şey olmadı 🙏 bol bol dinlen Allah’a sığın rabbim evladını bağışlasın 🙏
Evin3363 Mzzz öncelikle çok çok geçmiş olsun inşallah bu son olur kalp atışlarını duymuşmuydunuz herhangi bir ilaç veya müdahalede bulundular mi
Evin3363 Mzzz Allah razı olsun cümlemizin evladını bağışlasın inşallah düşmanım yaşamasın o acıyı çok Zor
Cnuryasar Canını sıkma streslenme canım sen ne yaşarsan bebeğinde aynı şeyi yaşar dua et pozitif ol her şey güzel olucak❤️sağlıkla kucağına al miniğini❤️❤️🫶🫶
Evin3363 Cnuryasar amin çok teşekkür ederim doğru diyosunuz bir kere kaybedince insan korkuyor inşallah sagsalim doğar artık stres yapmicam ❤️🥰
Weeeex Valla bende de sürekli kansms geliyordu az az en son polip var rahimde dediler birde vajidanada kist şuan hale arada kanamam oluyor oda polipten dolayı dedi doktorlar
Evin3363 Weeeex çok geçmiş olsun kaç haftalık acaba çok şükür kist falan yok ama bende anlamadım neden olduğunu
Sabirsizanne2510 Evin3363 ben de 6+5teyim, beş gündür kahverengi ve açık pembe kanamam var, duphaston ilaç kullanıyorum ama düzelme olmadı. Sabırla kontrolü bekliyorum. Umarım hepimiz hamileliğimizi sorunsuz geçirip bebeklerimize kavuşuruz.
Evin3363 Sabirsizanne2510 çok geçmiş olsun herşey istediğiniz gibi olur inşallah biz 6+4 teyiz dün kalp atışını duyamadık kese vardı siz duydunuz mu kalp atışını
askileannesi3 Korkma canım dua et. Benimde sürekli kahverenkli akıntım oluyordu. Hatta bı ara kanamam da oldu düşük olmasdışükür dikkat et kendine yine de
Sabirsizanne2510 Evin3363 yok duymadım, son muayenede 5+6ydi zaten, adet haftama göre geride olduğu için alttan baktı, atışını gördük o şekilde canlıydı. Yarın bir daha gidicem bakalım 6+6 oluyor duyar miyiz bilmiyorum. En azından şu kanama geçse içim rahatlayacak.
ArelinAnnesi1 Evin3363 dün bende de başladı 🥺 kalp atışını duyamadık. İğne yaptılar tutunsun die ama oda garanti Değil dediler. P.tesi bidaha gel dediler 🥺