fatos2404 Evin3363 inşallah kötü bişey değildir bazen rahim dışıda olabiliyor bi keresinde bende olmuştu
Beyzacpr Evin3363 progestan verilmesi gerekiyordu ama kahverengi den çok korkma pembe kirmiziya dönmesi risk
Beyzacpr Evin3363 birde şöyle bişi diyeceğim aynı şeyi bende yaşadım hemen hemen doktorunu degistir benimde bebeği göremedigini söylemişti herşeyi yanlış söylemişti doktor değiştirdim. Acildenn beta hcg takibi yap artıyorsa bir sıkıntı yok demek zaten
Evin3363 Beyzacpr şuan kanama yok inşallah ta olmaz başka hastane şansım yok malesef nereye gittiysek dün bizi o hastaneye sevk ettiler ben özellikle saten gittiğim hastaneye gitmek istemiyorum
Evin3363 Beyzacpr Kalp atışını duyamadığım için müdahale edemiyorum dedi kendim mi o dediğiniz ilacı alıp kullansam bilmiyorum
Beyzacpr Evin3363 bende aynı şeyi yaşadım 10 gün boyunca kahverengi bazen kan karsik oldu doktorum görmemişti fakat başka doktorda herşey farklı oldu yinede siz daha iyi bilirsiniz. İlaç doktor kontrolü altında olması daha iyi
Beyzacpr Evin3363 beta hcg en son ne zaman baktın kese görünüyorsa ilaç yazması gerekiyordu ilaç yazmamasi çok saçma
Rabiagzlcn Evin3363 canım korkma benım 13 gun surdu ılacı daha uc gundur kullanıyorum üzülmek sıtres yapmak daha kotu ıns sagsalım kucagına alırsın