ArelinAnnesi1 Evin3363 7+2 evet malesef 🥺 bugün biraz pıhtı şeklinde geldi bi kaç kere çok aşırı kanama olmasada az az geliyor 🥺
Evin3363 ArelinAnnesi1 Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah Allah korkusun düşük olsa o kani kimse durduramaz kendim yaşadığim için diyorum 4 ay önce kanamam oldu 11 haftalık ikinci gün hastaneye gidene kadar ayakkabılarım kan doldu sen düşün
asell13 Evin3363 korkma canım 9. Ve 11. Haftada yoğun kanama yaşadım hala 2-3 güne bi leke leke kanamam geliyor kahverengi 14+3 olduk az önce lavaboya gittim yine leke geldi moralim bozuluyor ne olacak diye üzülüyorum ama elimden de bişe gelmiyor akışına bıraktım 2 aydır yatıyorum bakalım ne kadar devam edecek bu süreç 🤷♀️
Evin3363 asell13 çok geçmiş olsun inşallah sagsalim kucağınıza alırsınız nedeni nedir peki bu kanamaların
asell13 Evin3363 nedeni yok 🤷♀️ Bebek çevresinde kanama alanıda yok rahimden kaynaklı demişti drm en son
Sabirsizanne2510 Evin3363 yok duymadım, son muayenede 5+6ydi zaten, adet haftama göre geride olduğu için alttan baktı, atışını gördük o şekilde canlıydı. Yarın bir daha gidicem bakalım 6+6 oluyor duyar miyiz bilmiyorum. En azından şu kanama geçse içim rahatlayacak.
Evin3363 Sabirsizanne2510 hala geçmedi mi kanamaniz inşallah bebekle ilgili değildir gerçekten içini ferah tutmak çok önemli