• Sağlık
  • Sezeryandan sonra kalça ya yapılan iğne??

Geçmiş olsun öncelikle siyatik sinire denk gelmiş olamaz çevresinden baskı yapsa bacağınızı yine hareket ettiremezdiniz
Kas içine gitmeyebilir bazen ilac o nokta da ağrı uyuşma yapar kas üstünde emilmesi zaman alıyor
Ama randevu aldıysanız da nöroloji ye yönlendirebilir ama altından bi şey çıkıcanı da çok düşünmüyorum
Çok gelmiş olsun tekrar

annesi53 Aynı durum bende de oldu bir ay olmak üzere. Ilk günler çok ağrıyordu ama azaldı biraz. Uyuşukluk geçmedi hâlâ. Ben anesteziden diye düşünüyodum. Ağrı kesiciden de olabilir

Gmz1991 ağrı kalçanızdamı sizinde elinize gelen bişiler varmı o bölgeye bastırınca ayağınıza vuruyormu ağrı uyuşma

Gmz1991 elime gelen bişey yok ama hafif kızarıklık oluyo. Doktora gittikten sonra yazar mısınız. Inşallah geçer bir an once

annesi53 bende de aynı durum mevcut 4 gün önce sezaryen oldum ağrı ve hissizlik var nedenini öğrenebildiniz mi

anonimm1907 yok daha gitmedim çarşamba muayenem var kendi kadın doğum Doktoruma sordum uyuşukluk olabilir iğneden dolayı ağrı kesiciler ağır ağrı kesiciler olduğu için yapabiliyor geçicidir korkmayın dedi eğer ki ayağı vuran uyuşma veya ağrı olursa nöroloji görsün dedi

Gmz1991 Çarşamba günü gideceğim yazarım tabii ki fizik bölümüne muayene olacağım ben kalça ma ellediğimde Belli bir bölümde his yok yani bir sakatlık olsa bu zamana kadar olur muydu bilmiyorum

annesi53 bende 7 Kasım’da sezaryen oldum kuzum o iğne ertesi gün bile bende ağrı veya uyuşma yapmadı. Bı doktora mi danissan acaba damar falan mı patladı acaba içten

AyiPeddington yok canım damar niye patlasın damar patlasa kanama olur içerde :) ve 20 günde belli olurdu sadece uyuşma var ayağımda