Kızlar 7 Kasım’da sezeryan oldum Biliyorsunuz ki ameliyattan sonra ağrı kesici kalçadan iğne yapılıyor fakat eve geldiğimde kalçamda uyuşma ve ağrı olduğunu fark ettim bugün 17. günüm ama hala uyuşma ve ağrısı geçmedi oraya dokunduğumda hissizlik var bu ne zaman geçer yaşayanlarınız var mı?
Sezeryandan sonra kalça ya yapılan iğne??
annesi53 hiç kalçadan iğne yapmadılar bana serum olarak verildi doktorunuza sorun isterseniz
14 gün önce sezeryan oldum 2 gün yattım sabah akşam kalçadan hep iğne yaptılar ama bir sıkıntı yaşamadım doktorunuza danışın bir
EbruBoluKaya valla anlmadım ama uyuşukluğu bacağıma kadar yayılmaya başladı doktoruma sorsam anlarmı ki
- Düzenlendi
annesi53 bana da yapıldı o ağrı kesici iğneden hemde iki kere yapıldi ama hiç öyle bir şey hissetmedim. İğne yapıldıktan sonra bir kaç saat belki acıdı ama günlerce sürmedi. Acaba iğneyi yapan hemşirenin mi eli çok ağırdı bilemedim 🤷🏻♀️
Dogan-ca29 bilmiyorum ama uyuşukluk neden olur bacağım baya uyuştu sakat kalmıyımda ortapediyemi gitmem lazım bilemedim ki
annesi53 anlar tabiki birşey olduğunu sanmıyorum ama genede danışın gerekirse çağırıp bakarlar iğne yerine
annesi53 bir sorun isterseniz doktora banada yaptılar kalçadan yapıldı bacağımda. Yapıldı kolumdan yapıldı hiçbirinde bir sıkıntı yaşamadım anlık acı oldu sonra gecti
annesi53 dogumunuzu yaptıran doktorunuza mesaj da atsanız öğrenebilirsiniz normal mi değil mi diye. Allah korusun sakatlık yapmaz inşallah ya korkmayın öyle 😊
annesi53 o uyuşmanin tam olarak geçmesi 1.5 yil-2yili buldu benim hemen geçmiyor
Elifecemom alla alla aynısı sizedemi oldu bide eliniz ile elleyince sert bişiler geliyormuydu elinize
annesi53 ben yanlış anlamışım dikisteki uyuşmadan bahsettim sonra yanlış anladığını gördüm ama silemedim yorumu kusura bakmayın 🌺 iğne yapılınca öyle bı uyuşma olmadı bende de bi doktora söyleyin bencede
annesi53 dr git canm igne siyatik sinirine yakin yerde birikmis olabilir orda apse yapabilir uyuşukluk normal degil gec kalma daha kötü sonuclara ulasmadan dr git benim basima boyle kptu bir olay geldi sinirime igne yapildi sen şanslisin ki siyatik sinire igne yapilmadi eger yapilsaydi allah korusun hemen farkederdin
Geçmiş olsun öncelikle siyatik sinire denk gelmiş olamaz çevresinden baskı yapsa bacağınızı yine hareket ettiremezdiniz
Kas içine gitmeyebilir bazen ilac o nokta da ağrı uyuşma yapar kas üstünde emilmesi zaman alıyor
Ama randevu aldıysanız da nöroloji ye yönlendirebilir ama altından bi şey çıkıcanı da çok düşünmüyorum
Çok gelmiş olsun tekrar