Hsrtm Nerm7n ya Benimde gittikçe iştahım açılıyor özelikle geceleri gündüzleri birşey yemek istemiyorum 17 + 2 olduk bizde
Hsrtm dml33 evet yiyip üstüne yatıyorum kilo almaktan çok korkuyorum zaten ilk Doğum kilomu veremeden hamile kaldım bundada çok alırsam kalıcak üstümde 😊
dml33 BeyzZaA tabiki var usengeclik ama banada yazik eve yemek esimin dukkan yemegini yapiorm mutfaga giresim gelmio bide düşünüp buluorm hamileliktn once iyidide simdi yoruluorm hemen 😀😀
Hsrtm dml33 o zamanda yiyeyim de sütüm olsun diye bi süre kandırıcam galiba kendimi😂 ama tabiki dikkat etmeye çalışıyorum şu ana kadar kaç kilo aldınız Mayıs anneleri
BeyzZaA dml33 doğrudur valla bende çok tembelim artık kolumu kaldırsam uzanıp uyicak duruma geliyorum
DeryaZ Nerm7n valla aşerme denen şey level atladı diyebilirim ne görsem canım istiyor 😂 Eşime illallah ettirdim😂
Nerm7n DeryaZ 😂😂😂😂 sokakta yürüyüş yaparken restauranttan gelen kokuları alınca eşim gözümün içine bakıyor nasıl tepki vercem diye 😂😂😂
Haticecinar Nerm7n hic kg almadim ben canim 18+1iz kizimla ama ben mide bulantisindan 6 kg verdim verdigimi de daha almadim bakalim nezaman yerim nezaman kg alirim bekliyorum sabirsizlikla🤲🤲🤲
oznuryalcn Nerm7n 19+3um masallah istahim. Bir acildi tam acildi oglumla 😂 hamileligimden- once yemekle pek aram yokken suanda mutfakta uyumak istiyorum o derece😂