Nerm7n Mayıs ayı Boğa burcu çocuğu annesi olarak İştahım tavan yapmış vaziyette 😋😄 Sizin iştahınız ne durumda hanımlar? Hep aklıma sevdiğim şeyler geliyor. Resmen 3D görüntü gibi gözümde canlanıyor. Sonra tadı damağıma geliyor 😂😂😂 Kocama canım her çektiğini söyleyince kopuyoruz. Çünkü ben hamilelikten sonra sıkı spor ve iyi beslenen biriydim 🏃🏽♀️✌🏻
dml33 Nerm7n benimde cnmda birsuru sey istio mayista doğumum kilom vardi zaten bide doktor dikkat et kilona diyip duruo benim bogazda durmuo masallah 😀
BeyzZaA Nerm7n bende 15+2 günlük hamileyim ağrı oluyo şuan pek hissedemezsin zaten hamile olduğunu ağrılar dışında az kalmış bebeğini hissediceksin yakında
dml33 Nerm7n onu hic soylemeyim aslinda cok yoktu kilom ilk hamileligimde 17. Hafta dusuk yaptm stresten kilo aldim millet zayiflar benim bunye acaip sonra onu vermeye basliodm ki hamile kaldim tekrar verip kaliym diyodum 2 kilo verdm kaldim artik bu dogumdan sonra vericm dogsunda saglikla onemsemiorm cok fazla 😀bnm cnm istemio çocuğun istio diorm esime esmde 260 gram sey dunyayi yiyo masallah dio 😀😀
Nerm7n dml33 😂😂😂😂 bizim evde de herkes bana gülüyo Geçen diyorumki sürekli bişeyler yedikten bi süre sonra eşim ve görümcem var. Ayyy dayanamayıp söylicem ben acıktım ama sizin yüzünüzden söylemeye utanıyorum dedim evde koptuk 😂😂😂
dml33 Nerm7n acikiyo ama insan midem kazinmaya basliyo evde yapilan yemekleride istemio cnm gozum disardakilerde benim 😀
Nerm7n dml33 Benimde gözüm dışarıdakiler de😂 Yeneknerdeyenircom sayfa var instagramda onu takip ediyordum. Her mekanın yemeklerini öneriyor. Neyi paylaşıyorsa aşkım buna gidelim. Demekten alamıyordum kendimi. Sayfayı bıraktım. İşkenceydi resmen 😂😂
BeyzZaA dml33 aynen öyle köfteler etler tatlılar düşünüyorum canım istiyo ama kendim yapsam asla yiyemem düşününce iştahım kapanıyo
dml33 Nerm7n oyle sayfalari birak esim tvde gordugu zaman aman değiştirelim sen istersn simdi diyo takip etsm nasil kizar allah bilir 😀
Tomurcuk18 17 haftalığım canım hiç bişe istemiyo😂 hamile kalmadan önce haftada 3 gün kesin dışarda yerdik şimdi hep ev yemeği yiyorum canım ne dışarıdaki seyleri istiyo ne de abur cubur🙃
ozgyrs Tomurcuk18 bende 17 deyim sadece soguk soguk dondurma yiyorum yemek 0 zorla yiyorum. Tek sevdiğim dondurma 😀
Deryasamet Kızlar ben 6,5 haftalığım aşırı derecede mide bulantım var hiç birşey yiyemiyorum ne zaman sizin gibi olucam bende yemek yemek istiyorum
Elifsafa Deryasamet 16. Haftayı doldur biraz rahatlarsın ilk 16 hafta bir bardak suyu bile kusuyordum serum ile beslendim daha çok şimdi yine çok birsey yiyemiyorum 17+5 im ama eskiye bakarak 16 dan itibaren daha iyi oldum diyebilirim
dml33 Allahtan cok kilo almadim daha suyu cok iciorm onun etkisi herhalde yoksa yiyorm yani normalde ekmek yemem simdi yemezsm doymuorm 🤣🤣