Seda54 Nerm7n iştah 2 haftadır sağlam coşmuştu canım ama miğde bulantım gene başladı ne iştah kaldı ne birşey 😞😞
Seher1707 Nerm7n bende hiç iştah yok 🤔kilo almak istyorum millet almamak ister bn almak istyorum hiç yemek yiyesim gelmiyor doğru düzgün kahvaltı yok Bişi yok eşim işten gelnce Bi onunla 1 tabak yersem yiyom yoksa hep atıştırmalık
Nerm7n Seher1707 Ayyy oda iyi bişi değil. Benim ki de iyi depil tabi ama kıyafet olmuyor kilo alınca oda kötü işte 😕
BeyzZaA dml33 doğrudur valla bende çok tembelim artık kolumu kaldırsam uzanıp uyicak duruma geliyorum
dml33 BeyzZaA bnmde uykum gelio halim yok biraksalar surekli yatarım 😀ill cocukta boyleyim ikinci olsa dier cocuk perisan olurdu demekki
shafedalet 18 haftalık benimki. Ben iştahda 1 artış göremiyorum. Hep aynı. Öyle zaman oluyorki hiç yemiyorum. Hem aldığınız kilolar hem çocuk hem plasenta hem kan artımı hem su onun için kilo almış gözüküyorsunuz
Nerm7n shafedalet Evet onların da etkisi var kilo almanın zaten koca memişlerim 3er kilo dan 6kilo yapar 😂
Elifsafa Deryasamet 16. Haftayı doldur biraz rahatlarsın ilk 16 hafta bir bardak suyu bile kusuyordum serum ile beslendim daha çok şimdi yine çok birsey yiyemiyorum 17+5 im ama eskiye bakarak 16 dan itibaren daha iyi oldum diyebilirim
shafedalet Nerm7n evet yaaa o da var unutdum onu😀ben de 2 kg almışım şimdiye kadar. Bugün doktorda baktım
Sezgin Nerm7n canım senin postu görünce bi tartılayım dedim moralim bozuldu. Normalde hiç tartıya çıkmıyordum. 19+1 im 9 kilo almışım😔😔😔 ne kadar iştahım var anlamış oldum. Doğuma kadar bi 15 kilo daha alırım heralde sizler kaç kilo aldınız🤔
Sezgin Nerm7n çok değil mi bu kilolar yaa gece gece moralim bozuldu ama bebeği hissetmek dünyalara bedel😍😍
Ebruu_ozt Bizim 16+4 2 kilo aldım kizlar gece yemezsek cok kilo almayiz ilk gebeligimde 22 kilo almistim cunku geceleri cok yiyordum simdi yogurt yedikten sonra yatiyorum tok tutuyor. Gun icinde basem ceviz kayisi hurma gibi seyler atistiriyorum yada salata hem sağlıklı hem hafif 😊😊
Nerm7n Sezgin Hissetmeye başladın mı? Geçen haftadan 17 haftadan itibaren bazen pıt pıt bişeyler oluyor acaba tekmeliyor mu bebiş yoksa bana mı öyle geliyor diyorum?
Sezgin Nerm7n hissetmem mii😍😍 17. Haftamda içimde balık kayıyor gibi oluyodu ama ilk defa 18+5 de mısır patlaması gibi pıt pıt yaptı harikaa bi duygu yaa bence senin hiseetiğin de bebek canım. Çünkü gaz veya kalp ritminden çok farklı bir şey bu😍😍
Irmakdkm 15 haftada pıt pıt hissetmeye başladım 18+6 da tamamen tepiklerini hissediyorum 19+3 haftalığız