Mira_ll13 Esraalic evet kuzum devlette zor randevu bulunuyor ama özelde pahalli ben bi sekilde randevu buluyorum
tgck2022 Esraalic aramızda tam 1 hafta varmış bende 10+3 😊bende özgül bekara gidiyorum ilk bebegimide onda doğurdum
Esraalic tgck2022 cinsiyeti kaçıncı haftada söylüyor acaba devlette 20. Haftadan önce söylemiyorlarmış da pek
Zehrabal1 Burcu__0506 elit parkta seher hanıma gidiyorum . Kendisi çok iyi çok tatlı biri güzelce ilgileniyor . 6 haftalık olduğundan beri gidiyorum şimdi 37+1 haftalığım. Muayene 595 TL 10 gun ücretsiz kontrol hakkı var . Normal 10 bin sezaryan 10 suanlik fiyatlar öyle
Mira_ll13 Zehrabal1 hayirlica kucagina almayi nasip etsin herkeze💖 ilk benimdeee 🤗 sezeryan mi dediler normal mi suan
tgck2022 Esraalic özgül hoca 11. Haftada söyledi ilk bebegimi devlette ki doktor şimdi 7. Haftada yüzde 90 tahminde bulundu bakalım doğru mu merak ediyorum
Zehrabal1 Burcu__0506 evet yani tam bebek görünümü yoktu ama kesenin içinde bebek vardı kalbini dinledik . Seher hanım herşey tek tek anlattı güzelce
tgck2022 Esraalic hadi bakalım hayırlısı olsun 2. Daha da merak konusu oluyor valla genelde ilki kiz erkek farketmez diyor insan ama 2. De tatmadigini istiyor 🤣
Zehrabal1 Mira_ll13 belli değil 37+2 oldum . Haftaya doktor çatı muayenesi yapicak o zaman belli olucak
Mira_ll13 Zehrabal1 hayirlisi olsun canim ben bastan beri normal normal diyordum simdi de hayirlisi benim icin neyse o olsun sagliklica gelsindee isim dusundunuzmuuu
Burcu__0506 Kızlar birşey sorcam size , benim gebeliğime sağlıksız dediler ve büyüme yokmuş özele gitcem sizce kıme gideyim en iyisi hangisi