Zehrabal1 Mira_ll13 ayriyetten 10 gun ücretsiz kontorle gelebilirsiniz . Mesela ben son haftalarda olduğum için doktorum her hafta çağırıyor. Bir muayeneyi ödeyip diğerini odemiyorum . Nst de ücretsiz . Diğer özel hastanede fiyatlar nasıl ?
meral12- Bende devlete gidiyorum kontrole ama doğumu elit de yada özelde yapmak istiyorum hangisi daha iyi sizce fiyatları ne bilgisi olan var mı
Burcu__0506 Zehrabal1 merhaba bende merzifonda yaşıyorum çorumdaki elit park hastanesi nasıl doktorunuz kim bende 8 haftalık hamileym ve ücretler nedir sezeryan doğum
tgck2022 Burcu__0506 corum özelde muayene 595 elitte de aynı doğum ucretleride aynı 10 bin tl ikisinde de. özgül bekarda doğum yapmıştım yine ona gidiyorum ikinci gebeligim memnunum devlette de ceyhan taşdelene gidiyorum
Zehrabal1 Burcu__0506 elit parkta seher hanıma gidiyorum . Kendisi çok iyi çok tatlı biri güzelce ilgileniyor . 6 haftalık olduğundan beri gidiyorum şimdi 37+1 haftalığım. Muayene 595 TL 10 gun ücretsiz kontrol hakkı var . Normal 10 bin sezaryan 10 suanlik fiyatlar öyle
Esraalic Mira_ll13 9+3 haftalığız buharadaki özel hastaneye gitmiştim özgül bekar diye bi doktora baya memnun kaldım devlette de randevu çok zor bulunuyor günler öncesinden alman gerekiyor resmen orda da aslı karakaşlıya gidicem inşallah.
Mira_ll13 Esraalic evet kuzum devlette zor randevu bulunuyor ama özelde pahalli ben bi sekilde randevu buluyorum
tgck2022 Esraalic aramızda tam 1 hafta varmış bende 10+3 😊bende özgül bekara gidiyorum ilk bebegimide onda doğurdum
Esraalic tgck2022 cinsiyeti kaçıncı haftada söylüyor acaba devlette 20. Haftadan önce söylemiyorlarmış da pek
Mira_ll13 Zehrabal1 hayirlica kucagina almayi nasip etsin herkeze💖 ilk benimdeee 🤗 sezeryan mi dediler normal mi suan