YigitPoyrazMomm Ftmnraks1 maşallah canım benim ben evde pelvis hareketini tüpün üstünde deniyorum yani şöyle büyük tüpte değil küçük tüp koydum yere eğilerek ve üçgen şekilinde yemek yapıyorum kaç aydır ve evde sürekli iş yapıyorum özelikle o pelvis hareketini inşallah yaptıklarımın faydasını görürüm otururken bile üçgen şeklinde oturuyorum kapatmiyorum orayı
Feri123 Ftmnraks1 hayır canım yoktu açılma yüzünden alındım ,suni sancı verdiler eve gitmemem için gitsem belki de evde dogurucaktim suyumu falan da doktor patlatmisti
Feri123 Ftmnraks1 3 saat ağrı çektim sadece ,sonrası çok kolay oldu 10 dakikada dogum dikiş hepsi oldu bitti ilk doğumum olmasina rağmen çok rahat oldu şükür ,hayilrisi neyse onu iste canım
Ayz2819 Ftmnraks1 benim de 37+2 de 7 cm açılmam vardı sancım yoktu ama suyum gelmişti suni sancı verdiler 1 saat sonra kucağıma aldım oğlumu 6 cmle sizi eve göndermeleri garip geldi bana
Ftmnraks1 Ayz2819 bende sancı vs olmadığı için doktorum bekleyelim dedi. Yani 7-8 cmde zaten yatış yapacağını söyledi. Yalancı sancı bile yok bende. Bugün gittim anormal bir durum yok pazartesi tekrar gel dedi,bakalım hayırlısı inşallah.
Patito__ Ftmnraks1 sen kadir gecesi filan dogdun herlde. Ne guzel iste kiz maasallah insaallah acikligin boyle ilerlerde az bisy suni sanciyla dogumun olur . Rabbim bir avazda dogurmani nasip etsin. Maasallah de kendine sevin mtlu ol prenses dogum resmen ♥️♥️♥️
Esracmmm Ftmnraks1 ay ne güzel ya sancısız açılmış oluyo canım bu arada bünyenle ilgili suni verir büyük ihtimal ama az da olsa kendi sancın olsa pat diye doğurursun
Ftmnraks1 Esracmmm yani sancı olmaz ise ısınmak için az bir suni sancı verilir diye düşünüyorum bende. Bakalım bekleyip göreceğiz 🤩