Feri123 Ftmnraks1 3 saat ağrı çektim sadece ,sonrası çok kolay oldu 10 dakikada dogum dikiş hepsi oldu bitti ilk doğumum olmasina rağmen çok rahat oldu şükür ,hayilrisi neyse onu iste canım
Ftmnraks1 Feri123 ayy 3 saat çok geldi şuan gözüme, açılma varsa niye o kadar sancı çektiniz ki pat diye gelmiyor mu açıklık olunca 😂😂
Ftmnraks1 Esracmmm yani sancı olmaz ise ısınmak için az bir suni sancı verilir diye düşünüyorum bende. Bakalım bekleyip göreceğiz 🤩
Feri123 Ftmnraks1 Normal doğumda 10 cm açılmasını bekliyorlar canım ,2 gün bekleyip o acıyı çeken çok 😀buna şükür
nesrinmom Ftmnraks1 maşallah 6 cm olana kadar ne sancılar çekiyor insan gerçi 2 vajinal doğum yaptım ikisinde de 8 cm sonrası sancılarım dayanılmaz olmuştu da bilmiyorum herkeste farklı tabi . 8 cm olursa tabiki yatış verir evde veya yolda dogurmak istemezsiniz heralde . Çok güzel valla rabbim kolaylık versin
Hilal_blc Ftmnraks1 benim çok çok hafif adet sancisiyla gittim 6cm dedi ama direkt benim yatisimi yaptilar
kusay1811 Ftmnraks1 3 cm açılmam vardı 3 gün sonra 5 cm olmuştu doktor yatış yapalım dedi sanırım alttan muayene ederken biraz uyardı öyle sancılarım başladı 6 cm e kadar çok bir şey hissetmedim kendi suyumu patlattıktan sonra ciddi sancılarım başladı
Ftmnraks1 emelol evet cuma günü 9 cm olunca açılma bebiste pozisyon almaya başlayınca doğuma alındım 😊
2melkannsi Ftmnraks1 ben 39+3 teyim ama hiç çatı muayenesi olmadı açıklık var mı yok mu bilmiyorum ama bı kaç gündür lavabo ya gidince çok af edersiniz çiş yapınca bı 2 damla geliyor ben biraz zorlaynca geliyor ve vajinada değişik durumlar hissediyorum 2. Hamileligim ama ilk defa böyle oldum