minikmucizeemaak Naptın canım doğdu mu bebiş 🥹
Doğuruyorum 🌸
minikmucizeemaak daha dün gibi ilk gebeliğini öğrendiğin gün 😍 sağlıkla kucağına al inşallah ❤️
minikmucizeemaak dogdu mu bebisss
minikmucizeemaak sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🐣🤍
minikmucizeemaak benimde sürekli ıslanıyor neden olduğunu anlayamadım bi türlü 4 ünde kontrolüm var bende solicem insallah bakalim erken gelmez miniğim
Yazmelegi_ Doğdu ❤️
minikmucizeemaak Allah hayırlı güzel evlat etsin inşallah
Aleyna_yrn22 kaç haftalıksın canım
minikmucizeemaak rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım ❤️sağlıklı mutlu haberlerini bekliyoruz
Bu arada altın ne kadar ıslanıyordu bnm de ıslanıyor ama hiç su dıye düşünmedim açıkçası
Goncagul_7106 Bende burda görerek düşündüm 2 yemek kaşığı kadar ıslaklık bardı 2 gündür, Amin canım ben kavuştum darısı tüm bekleyenlere sağlıkla ❤️
rumeysaaa- Aminnn Allah razı olsun
Nasıl gecti ben hic ameliyat olmadım saha önce çok korkuyorum ilk ayağa kalkış zormuydu
minikmucizeemaak kaç haftalık🙂
minikmucizeemaak ya maşallah sağlıkla büyüsün inşallah bebis benimle bugün 8de ameliyatım var 2. Olmasına rağmen korku oluştu içimde
Beyzanrkrkmz 37+2 de doğurdum canım ❤️
- Düzenlendi
Bulut34 Kolay değil ama sonu çok güzel 💚 Sağlıkla kavuşun ❤️
minikmucizeemaak hayırlı olsuun bende 34+3 teyim şuanda size bi şey danışabilirmiyim ya ben bu hafta baya kötğ hissediyorum tansiyonum düşüyor nefes darlığı kalp çarpıntısı yaşıyorum panik atak geçiriyorum sürekli çok düşündüm doktorumla görüşüp dahanamadığımı sezeryan olmak istediğimi söylesem uygun bi zamana gün verir mi acaba böyle isteğimizle olabiliyormuyuz artık dayanamıyorum 🥺
minikmucizeemaak Rabbim yardımcınız olsun🙏🏻 Sağlıkla güzellikle kucağınıza alın
Gözün aydın canım süreç nasıl geçti
Beyzanrkrkmz Eğer özeldeysen istekli sezeryan olabiliyorsun canım bana suni sancı verecekti açılmam vardı ama ben suni istemedim istekli sezeryan oldum