minikmucizeemaak hayırlı olsuun bende 34+3 teyim şuanda size bi şey danışabilirmiyim ya ben bu hafta baya kötğ hissediyorum tansiyonum düşüyor nefes darlığı kalp çarpıntısı yaşıyorum panik atak geçiriyorum sürekli çok düşündüm doktorumla görüşüp dahanamadığımı sezeryan olmak istediğimi söylesem uygun bi zamana gün verir mi acaba böyle isteğimizle olabiliyormuyuz artık dayanamıyorum 🥺

Beyzanrkrkmz Eğer özeldeysen istekli sezeryan olabiliyorsun canım bana suni sancı verecekti açılmam vardı ama ben suni istemedim istekli sezeryan oldum

ms_annisko_ Sağol canım bir kaç gündür iç çamaşırım ıslanıyordu bugün en somumda doktoruma yazdım suyum olabilir mi diye gel bakalım dedi geldim açıklığa baktılar açıklığım bardı suni vermek istediler ben istemedim istekli sezeryan oldum çok şükür sağlıkla kavuştuk 🐣❤️🥹

Oznursorhan

Minigiim-vebenn52
      Kızlar şimdi tekrar gezerken gördüm kusura bakmayın. Farketmedim çünkü idrar mı kaçırıyorum acaba diye bir iki gün takip etmek istedim, kurumuyordu zaten benim iç çamaşırım hep ıslaktı. İdrar olsa koku olur diye en sonunda şüpheye düştüm ve gittim. Normalde kontrolüm pazartesiydi biraz da değildir ya deyip beklemek istedim açıkçası ama şüphe bir kere girince tutmadı beni evde iyi ki gitmişim 🫶🏼

Tusse18 Yeni görüyorum canım kusura bakma 😋 Çevremde ki tecrübelerden suni istemedim. Biraz da ebe kurbanı oldum. Girdiğim gibi direk açıklık mıayanesş yaptı hiç rahatlatmadı daha çok kasıldım kaç cm açıklığım var söylemedi mesela, şu kadar saat sunş alırsın seni çok zorlarsa sezeryana alırız falan deyip konuşsa rahatlarsa yine deneyebilirdim belki. İçeri girdiğim gibi direk çatala çıkardı hop 2 parmak, sonra 4 parmak baktı sonra bebeğin kafasına daha deyemedim kasma falan dedi canım da çok yanınca ve ebe de biraz sert olunca öylelikle oldu. Çok şükür sağlıkla kavuştuk ya gerisi önemli değil 🥹😋

Oznursorhan Çpk şükür canım Allah razı olsun 💙 Oh çok şükür problem yoksa sıkıntı yok. Bende nurdan görmüştüm hatta hep inşAllah suyum bi an da gelir de anlarım diyordum 😂