Eylulpera Damlacaa tavuk suyuna tavuklu şehriye çorbası, pirinç pilavı, patates yemeği, mevsim salata 🥗
Blackkcat Damlacaa ben de ancak pişirdim,karnabahar yemeği ve karnabahar havuç yoğurtlusu,tarhana çorbası,dünden kalan tabakta yarım yemekler😅
Gamze_yildirim Kavrulmuş soğanlı yoğurtlu meze yoğurdu sarımsaklı yapabilirsiniz efsane oluyor karnabahar yemeği ton balikli salata 🙂
Minikmucizelere Yaprakdokumuseverr nasil yapiyosunuz guzel oluyo mu cok merak ediyorum yaglamayi da hamuru acamam diye yapmiyom😅
Birannis Kızımı okuldan aldım dönerken kardeşimle karşılaştım bindim geldim annemgile kızartma yapıyoruz 😀 evde de yemeğim yoktu iyi oldu
Polenmom biranneikievlat organik gurmem favorim 🤌🏻 ama market markası olarak duru da fena değil aklınızda bulunsun ☺️
biranneikievlat Polenmom Marketlerde denk gelemiyorum en iyisi internetten sipariş vermek. Teşekkür ederim yanıtladığınız için 🌺
Polenmom biranneikievlat organik gurmem online da çok güvenilir kendi sitesi var zaten tavsiye ederim 🌸
Minikmucizelere Damlacaa tarhana corbasi yaptiydim gribim baska bi sey yapacak halim yoktu zor zar yaninda firinda karnibahar yaptim
Yaprakdokumuseverr Minikmucizelere soğanla biberi doğrayıp kavuruyorum yağ biraz fazla olucak adından da anlaşıldığı üzere 😅 sonra kıymayı bi döndürüp salça koyucaz biraz fazla fazla koyabilirsiniz yine biraz döndürüp doğranmış domates tuz karabiber atıcaz yine bi çevirip kısık ateşte kapağı kapalı biraz fokurdatıcaz içi hazır. Aldığımız lavaşları tavada tek tek alt üst ısıtıyoruz ısıttığımızın üstüne harç döküyoruz böyle ben 6 lavaş kullanıyorum 250 gr kıymayla. En son üstüne sarımsaklı yoğurt bittiii