Hilallay Nisanyagmurum ben burada yeniyim anadolu hastanesinde özge hocaya giidyorum onu duydum ama gidiyorumda fiyatları pahalı sezeryan17 buçuk dediler
Mervepera Bulutsevdasi anladım canım medicana da yakın ama atasamda aysin akçay önerilmis genelde baktım da 😍❤️
MerveeFidann Nisanyagmurum benim bir yakınım orda doğum yapmıştı. Doktoru Aysin Akçay ’di doktorunundan çok memnun kalmıştı.
Diririiririm MerveeFidann evet ben de ilk iki kontrolümde aysın hanıma gitmiştim çok güler yüzlü iyi bir doktor. Doğum yaptırdığı 3 4 kişi de memnun kendisinden ancak şuan liv Hospital’deki Gamze keleşle devam ediyorum orda da şuan doğum ücreti 22 bin lira 🫠
Diririiririm Nisanyagmurum şaşırdım atasam uygun diye biliyordum livde de şuan doğum ücreti 22 bin lira. Sizin doktorunuzun adı nedir acaba?
Nisanyagmurum Liv pahalı sandığım için hiç gitmeyi bile düşünmemiştim meğerse bende pahalı yere gidiyormusum🙈
Diririiririm Nisanyagmurum muayene ücreti biraz yüksek livde evet atasam daha uygundu diye hatırlıyorum Zehra hanımın muayene ücreti ne kadar
Nisanyagmurum Diririiririm 1250 TL riskli gebelik geçirdiğim için doktorumuzdan memnunuz çok ilgili o yüzden varimizi yoğumuzu koyduk😁
Mervepera Hilallay uğur turhan a gitmistim canım yine ona giderim fiyatı hatırlamıyorum kızım 20 aylık oldu biraz yani yaptıralı🤣