Nisanyagmurum Hamisler nasipse atasamda yapicaz orda doğum yapan varmı nasil ilgileri memnun kaldınız mı
Hilallay Nisanyagmurum ben burada yeniyim anadolu hastanesinde özge hocaya giidyorum onu duydum ama gidiyorumda fiyatları pahalı sezeryan17 buçuk dediler
Mervepera Nisanyagmurum illa atasam mı olması gerek atasamda sanırım fazla iyi drlar yok suan ondan olabilir
Bulutsevdasi Mervepera eve yakın yakınım o çevrede. Hastane seçerken bazı etkenlerde göz önünde bulundurulmalı ya o nedenle. Yoksa atasam olsun diye yerlere yatıp ağlamıyorum 🙄
Diririiririm Nisanyagmurum arkadaşımın doktoru da orayla anlaşmalıydı doğumunu atasamda yaptı genel olarak memnundu yani
Diririiririm Nisanyagmurum şaşırdım atasam uygun diye biliyordum livde de şuan doğum ücreti 22 bin lira. Sizin doktorunuzun adı nedir acaba?
Mervepera Bulutsevdasi anladım canım medicana da yakın ama atasamda aysin akçay önerilmis genelde baktım da 😍❤️
MerveeFidann Nisanyagmurum benim bir yakınım orda doğum yapmıştı. Doktoru Aysin Akçay ’di doktorunundan çok memnun kalmıştı.
Diririiririm MerveeFidann evet ben de ilk iki kontrolümde aysın hanıma gitmiştim çok güler yüzlü iyi bir doktor. Doğum yaptırdığı 3 4 kişi de memnun kendisinden ancak şuan liv Hospital’deki Gamze keleşle devam ediyorum orda da şuan doğum ücreti 22 bin lira 🫠