Benazir_507 anonimgelin bana 26+5 te 24 mm denildi Protestan sabah akşam kullanıyorum. Hiç serklajdan bahsedilmedi. (şu an 27 haftayım)
Midwife10 Elifydn @Pamuk kızlar bana doktor gösteriyor ultrasonda gözümle gördüm o an ağrım oldu ağrımla hunileşti dikişe kadar ağrı hafifledi huni az kapandı anlamadım valla
nb- Pamuk Elifydn Pamuğa katılıyorum bence de evham yapma. Öyke bi risk olsa doktor zaten yapmazdı başka gün gel bakalım derdi. O niye oldu bu niye böyle diye sorgulamamaya çalış. Sadece bebeğine ve dinlenmeye odaklan. Yoksa zaman geçmiyo inan kafada kurmaktan
Ayya Elifydn inanki moral hepsinden daha guclu bir tedavi. Bendede cok zorluklar var. ve hep yataktayim. Doktor tuvalete izin vermiyor ama artik vucut agrim cogaldigi icin gizli kalkiyorum. Allah sabrin versin🙏🏻
Elifydn Ayya kesinlikle morale inanıyorum , inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız , bu kadar emek veriyoruz Rabbim bizlere nasip etsiiin 🙏🏻
Zelihaa1409 Annetubiss O haftaya göre aşırı kısa doktor nasl öyle rahat konuşmuş anlamadm.Benim 13 haftada 29 ölçüldü rahmimde kalp şeklinde olduğu için hiç riske atmadan hemen önlem amaçlı serklaji oldum sonrasında hep 35 40 mm falan devam etti.35+3 üm hala ayni.Riske atmayın ilaçla falan düzelecek bsey değil baya kısa.
Ebruli_08 Elifydn canım hiç öyle düşünme bende Serklajlıyım 2 haftaya bir kontrole gidiyorum her kontrolde benim de doktorum uzunluğu ölçmek için çok bastırıyor hatta hocam canım çok acıyor diye bağırıyorum tamam dur ölçüp bırakıyorum diyor şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı şükür yani içini ferah tut o yüzden olduğunu sanmıyorum 😇
Elifydn Ebruli_08 teşekkür ederiiiim 👍🏻☺️ birde mesela benim hunileşmeue bağlı kese sarkmam var ya, bebek yukarı çıktıkça sarkmam da yuları doğru ilerler mi acaba , sürekli yatıyorum bi ihtimal olabilir diye düşünüyorum
Ebruli_08 Elifydn olabilir canım ben çok okudum çok ciddi hunileşmesi olup sonuna kadar umudunu hiç yitirme ❤️
Ayya Elifydn altini yuksek tut. Yukari dogru buyudukce altin yuksek olursa bende progestron icin kullandiklarin rahim agzini iyice kapatir
Elifydn Midwife10 Pamuk bana hiç göstermiyor doktorum ya bilmiyorum neyin ne olduğunu , serklajdan beri kese sarkmış mıydı, sarkmamış mıydı , ne zaman oldu haberim yok
Midwife10 Ebruli_08 ayyy beni sakinleştirin 2-3 kez tuvalete çıkamadım ılındım biraz ister istemez birşet olmuşmudur 😢
Elifydn Midwife10 bir şey olmamıştır bence, sakin sakin yatıp maden suyu iç , kuru kayısı ye çok faydası oluyor, hatta zeytinyağına limon sıkıp bi tatlı kaşığı içebilirsin
Elifydn Ayya doktoruma sordum altına yastık koymanın bi faydası olmaz dedi ama ben yine de kullanıyorum
Ayya Elifydn benimki ama surekli oneriyor. Burda bazi hamileler bile altini yuksek tutuyo. Hic diyilse 1-2 saatlik falan ama yinede tabiiki doktor en iyisin bilir. Sirt sorunu yasamani istemem. Genellikle ama oyle yapiyorlar. Ben kucuk yastikla basladim sora 2 yastik falan koydum🤦🏻♀️