Ayya Elifydn benimki ama surekli oneriyor. Burda bazi hamileler bile altini yuksek tutuyo. Hic diyilse 1-2 saatlik falan ama yinede tabiiki doktor en iyisin bilir. Sirt sorunu yasamani istemem. Genellikle ama oyle yapiyorlar. Ben kucuk yastikla basladim sora 2 yastik falan koydum🤦🏻♀️
Elifydn Ayya Midwife10 peki gece uyurken sağa sola dönüyor musunuz yoksa hep sırt üstü mü yatıyorsunuz
Midwife10 Elifydn hayır canım sırtüstü yatamıyorum çok ben sağ sol sola yatıyorum ayakların altına yastık koyuyorum gündüz
Ayya Elifydn sirt ustu uyumak pek saglikli diyil sol tarafa genelde uyuyorum. Hem rahat hem karinda sertlesme olmuyor. Sirt yatinca ama agri ve sertlesme olur
Elifydn Midwife10 canım sayfanda gördüm, ağrım olunca hunileşme oluyormuş yazmışsın, nasıl bi ağrıdan bahsetmiştin
HicretKar Annetubiss rapor alıp dinlenmeniz gerek kesinlikle, bu ciddi bir durum, mümkünse daha iyi bir doktora gidin
Midwife10 Elifydn kasık ağrısı bel ağrısı afet ağrısı tarzı . Ben gözümle de gördüm doktorumda belirtti ağrı yaşamadığında huninin kapandığı o an ağrım varsa huninin bombeleşip açıldığı cankm
Elifydn Midwife10 anladım canım, bende hunileşme var kese de sarkmış, rahim büyüyüp yukarı çıktıkça yırtılma olur mu acaba diye düşünüyorum, öyle oluyor mu hiç duydun mu
Midwife10 Elifydn ne kusuru canım benimde aynı dikişime kadar hunileşme var. Haftayla bir alakası varmı bilmiyorum ki hiç
teacher-mom21 Pamuk serklaj kisalmanin önüne geçememiş acaba ne ile kısalma önlenir :( çok geçmiş olsun rabbim hepimizi korusun evlatlarımızı bize bağışlasın
Pamuk teacher-mom21 Benim de 15 mm ye düşmüş ama doktor bizim için uzunluk önemli değil dikiş sağlam mı ona bakarız diyor yatıyorum canim.
teacher-mom21 Pamuk çok geçmiş olsun benim de çift rahim erken doğum riskim var bu aralar rahmimde aşırı ağrı var sağa sola dönerken ayağı kalkarken 21. haftam progestan kullanıyorum yarın doktoruma gidecem korkuyorum her kontrol öncesi aşırı tedirgin oluyorum
Elifydn Midwife10 benimde öyle bişey hunileşmem, vesvese yapıyorumdur inşallah , hiçbir yerde böyle bilet okumadım tamamen kendi uydurmam ☺️ Midwife10
Midwife10 Elifydn yok canım baş baskı yaparsa hem dikişe hem kese baskısı yapıp öyle açabilir bence anca