Annetubiss Hnd3535 haftaya persembe gidecegim o zamana kadar fitil kullanacağım insallah o zamana kadar yükselir
Elifydn Pamuk acaba bu uzunluk dinlendikçe uzar mı , benimde çok kısa moralimi yüksek tutmak için düşünmemeye çalışıyorum
nb- Elifydn evet benim doktorum dinlenmenin büyük faktör olduğunu söylüyo. Tabi bazıları hiç kalkmadığı halde de kısalabiliyo ona yapıcak bi şey yok maalesef. Çünkü kesin yatınca uzar kalkınca kısalır diye bi şey yok. Ama benim 2 hafta önce 27 çıktı bu 2 haftada daha çok dikkat ettim çok nadir kalktım 2 hafta sonraki kontrolde 38 çıktı şükür serklaj da yerinde dedi. Öyle böyle gidiyo işte hepimizin bakalım hayırlısıyla sağ salim doğurabilseydik
Elifydn Pamuk evet var ,19. Haftada 3 cm açıklıkla serklaj oldum, 23. Haftadayım , kese açıklıktan dikişe doğru sarkmış ve 1 cm serviks varmış , serviks uzasın diye dua ediyorumm
Pamuk Elifydn Hunilesmeden bahsediyorsun galiba.Benimde dikisin üst tarafı keseye kadar açık ama doktor sorun görmüyor.Dikis tutuyor diyor.
Ayya Elifydn bazen diyorum keske bu kadar bilmesek belkide 39-40larda dogariz umarim insAllah kavusuruz. Ama o zamana kadar cektiklerimiz en basta sagligimiza bebegimize yansiyor malesef. Kucuk bir tikirti bizi tedirgin ediyor. Tek teselli yalniz diyiliz. Ayni durumu yasiyoruz. 🙏🏻
Elifydn Pamuk bunlarda detaylı ultrasonda baktı doktor ve kesenin sarktığını söyledi, uzunluğa bakmadan önce de detaylı ultrason baktı ve çocuğu görebilmek için makinayı çok bastırdı, eliyle de bastırdı, acaba o bastırırken kese sarkmış olabilir mi diye düşünüyorum? Olabilir mi sence böyle
Elifydn Ayya olmadan doğru ki. Benim doktorum bakmıyor , detaylı ultrason için doktor baktı, dedim gerek var mı bakmaya, bakalım dedi. Baktı, moralimi bozdu bıraktı, çözümü olsa bakılsın da çözümde üretmedi 🫠
Pamuk Elifydn Yok canim bastirirken sarkmaz.Benim göbeğim yağlı inan artı aglayacaktim bastıra bastıra mahfoldum.Gobek deligim yara gibi olmuş.
nb- Pamuk Elifydn Pamuğa katılıyorum bence de evham yapma. Öyke bi risk olsa doktor zaten yapmazdı başka gün gel bakalım derdi. O niye oldu bu niye böyle diye sorgulamamaya çalış. Sadece bebeğine ve dinlenmeye odaklan. Yoksa zaman geçmiyo inan kafada kurmaktan
Elifydn Pamuk gerçekten mi , şuan aşırı rahatladım, çok bastırdı çünkü. Kaç gündür vicdan yapıyorum ya o yüzden sarkma artmışsa diye
Ayya Elifydn inanki moral hepsinden daha guclu bir tedavi. Bendede cok zorluklar var. ve hep yataktayim. Doktor tuvalete izin vermiyor ama artik vucut agrim cogaldigi icin gizli kalkiyorum. Allah sabrin versin🙏🏻
Pamuk Elifydn Rahat ol canım.Benim detaylı 2 gün sürdü mahfoldum.Gobek dediğimi görsen uzulursun o derece bastirdilar
Elifydn Pamuk 🥺 benim göbek kısmımdan ziyade rahim kısmıma çok bastırdı yani alt kısma, yine de bu bastırma sebebiyle sarkmamıştır dimi
Ebruli_08 Elifydn canım hiç öyle düşünme bende Serklajlıyım 2 haftaya bir kontrole gidiyorum her kontrolde benim de doktorum uzunluğu ölçmek için çok bastırıyor hatta hocam canım çok acıyor diye bağırıyorum tamam dur ölçüp bırakıyorum diyor şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı şükür yani içini ferah tut o yüzden olduğunu sanmıyorum 😇