AyiPeddington amiiin insallah allah razi olsun canımmm😍🙏
Pozitif dördüncü sezaryen hikayem 😍
AyiPeddington merhaba ya bişiy sormak istiyorum göbek kalıyormu acaba 1 . Haftada korse takmaya başlasak eski haline dönermi 😬
Deletedmom_116 o kadarını bilmiyordum kuzum hastane yeni ya bide ferah gözüküyordu o yüzden istemistim
mavisahinn üçüncü günümde başladım korseye doktoru dinlemedim. Hala göbek gitmedi ne yalan soyleyim ama anca herhalde daha gidecektir. Bugün 16. Günüm yarın 3 mil Leslie ye baslicam göbek gitsin diye. Bide sarılan korse aldım sıkıca sariyorum karnimj
Mutlulukkk hepsi aynı yerden kesildi kuzum. Bida bida yara izi yapmak istemiyor doktorlar. Aslında benim kesigim ilk ameliyatta baya üstten açılmış mecbur diğerleride aynı yerden yapıldı
Hilal_blc bizimde bir hafta sonra düştü. Şu an ara ara kurumuş kan gibi şeyler temizliyorum normalmi acaba
Yenianneperci35 amiiin kuzum.amin
AyiPeddington hmmanladmm. Esim de bi yerden duymus. Ya hemen altindan yada hemen ustunden kesiliyor dye flan o yzden merk ettim. Ya bi de tkrardan bsey sorucam 😂 her sezeryan snrasi acı,agri ne kadar oldu peki hepsi ayni miydi
AyiPeddington normal benimde hala onlar var ellemiyorm ama
AyiPeddington peki ilk sezaryeniniz de nasıldı göbeğiniz mesela 7 8 ay sonrasında hala duruyormuydu eski halindemiydi
mavisahinn ilk sezaryenim maalesef 16 saat normal beş saat Sünni sancı sonrasında doguramayacagima karar verilip apar topar oldu. Doktorum o gün yoktu başka bi doktor girdi ameliyata ama herşey yolunda ilerledi. Dikiş yerim gayet güzel toparlandı fakat nede olsa azcik göbek kalmıştı 😔
Mutlulukkk o doktorun elinden çok değişik gösteriyor aşkım. İlk sezaryenim güzeldi normal iyileştim, ikinci sezaryenimde dikişim açılma yaptı biraz zordu. Enn berbat üçüncü idi fakat ikinci sezaryenimden dolayı bagirsaklarimda yapışma olmuş doğum gerçekleştikten sonra bagirsaklarimi ayirmakla ugrastilar o yüzden ağrılı bi ameliyat geçirdim ve acayip zor iyilestim. Bu dördüncü sezaryenim ise en kolay geçeniydi. dört günde ayağa tamamen dikildim diyebilirim. Şu an 17. günüm spora bile baslicam evde. Lesli yapicam inşallah
AyiPeddington bende bugün öğrendim hamile olduğumu çubuk test yaptım 3 cü gebelik nasip olursa ilk ikisi sezeryan oldu sakıncalı diye söylemişlerdi sen böyle anlatınca çok mutlu oldum ya sağlıcakla büyüt inşallah evladını
AyiPeddington vay be 😂 maşaallah diyelim o zmnn. Ben 2 hfta duzelemedim valla 😂 ilk hafta tamamen kotuydum de 10.gunden snra basladm braz dha duzelmeye. Hep ayni yere mi gittin peki
Mutlulukkk dördüncü sezaryenimi Konya’nın en iyi doktorlarından biri yaptı kuzum. Profesör doktor Ayşegül kebapçılar yaptı. Kadın gerçekten işinin ehli
AyiPeddington hangi hastane
AyiPeddington maşallah size, adınıza çok mutlu oldum, benim ilk gebeliğim sezaryenden çok korkuyorum, o kesik acısı nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum, sizin 4 kere sezaryen olmuş bi sıkıntı oluyor mu iyileşme ve vücut açısından, ağrılar kalıyor mu yoksa insan eskisi gibi oluyor mu o bölgede, beni bilgilendirirseniz çok sevinirim çok korkuyorum :(
AyiPeddington dikiş yerinizin toplamasina çok sevindim, özel takipli miydiniz? O gün doktorum yoktu yazmissiniz
sasha ilk dogumum devlet hastanesindeydi. Sancıyla gittim ve o gün dogumhanede nöbetçi doktor başka bi erkek doktordu. Aslında birazda eşimin büyük konuşmalarının ceremesini çektim. Dokuz ay boyunca erkek doktor olmaz , sezaryen olmaz. Cabalicaksin normal dogurcaksin diyee diye hem erkek doktor hemde sezaryen le doğum yaptım. Şimdi söylesem, hadi canım ben öyle şeyler soylememisimdir der 😂
sasha birincisi ,tabiki ağrı acı oluyor ilk günlerde. Emzirmek için dogrulmak sanki bi azap ama annelik böyle bişey. Acı cekmeden olmuyor. İlk bir hafta ,on gün acı muhakkak olur ama sonrasında iyileşince hiçbir sıkıntı yasamazsin. Kimi derki usutunce dikiş yerim sızlar. Koca bı yalan öyle bişey assssla olmuyor. Kocaları az daha taltiflesin diye söylüyorlar. Hiç kendini korkutma.