nerminkh Biranneikibebek_ Ocak ve şubatın başları-kız Şubatın sonrası,mart,nisan-erkek Mayıs-kız ağırlıklı Haziran,temmuz-kız Ağustos-erkek Eylül,ekim-kız Kasım,aralık-erkek
Biranneikibebek_ nerminkh tekrar soruyorum bu aylarda mı hamile kalınması gerekiyor yoksa bu aylarda doğum mu olacak onu açıklayabilir misiniz
nerminkh Sermec27 Ocak-erkek Şubat,mart-kız Nisan başları-kız Nisan sonraları,mayıs-erkek Haziran,temmuzun başları-kız Temmuzun sonrası,ağustos-erkek Eylül-erkek Ekim ortasına kadar erkek Ekim ortasından sonrası,kasım,aralık-kız
Ebru567- nerminkh merhaba bunları nasıl hesaplıyorsun dün ovulasyonda pik gördüm ama ilişki olmadi öncülerinden oldu ama korunduk bugün çatlama görürüm inşallah bugün degerlendiricez tek ilişki Allah ol derse olur ama bu yazdıklarınızı anlayamadim
zehruss hayalmasal bende hep kız istedim üç oğlum var taktik virt zirt hepsine baktım bence hepsi boş bebeğe karar verdiğim anda başladım dua etmeye dilek ve hacet duaları ne varsa hepsini yaptım hadisi şerifte kaderi ancak dua değiştirir diyor . Bu hadise denk geldikten sonra bebeğe karar verdim ama oğlumda olabilir diyerek kabul ettim ikiside başım gözüm üstüne velhasıl kızım oluyor inşallah yani diyeceğim Rabbimden isteyin duanızı emanet edin ha hayırlısı ile isteyin hayırlısı ile olacaktır inşallah ha olmazsa da hayırlı değildir demektir
prensannesii_ zehruss benim de 1 tane oğlum var hamd olsun işin kötüsü eşim 2 çocuktan fazla istemiyor 2 yeter diyor yani 2. Evladının kiz olmasını o kadar çok istyrm ki hamile kalrsam eğer sizin yaptıklarınızı yapacam Rabbım büyüktür kiz evlat sevgisini bana da tatdrir hayırlı sağlıklı bi şekilde 🤲
nerminkh hayalmasal doğrusunu kendisine sorup söylerseniz cevaplara öyle bakabilir annem kitaptan. Size cevap yazdım,sizden başka herkesinkine baktı🙄siz de söylerseniz bakar
tamamdanolmuss Ne kadar bayılıyorsunuz bir şeyler hakkında duyar kasmaya ya. Ne güzel allah nasip etmiş 2 kızı olmuş 1 de erkek evlat istiyor olamaz mı? Size ne kardeşim milletin hangi cinsiyette bebek istemesinden. Başta zaten kendileri de hayırlı evlat diliyorlardır, olmayan insanlar için de olsun diye dua ediyorlardır. Başkalarının evladı olmuyor diye erkek evlat istemesinler mi? Kadın istiyor bitti. Konu tartışmaya kapalı. Siz taktik biliyorsanız bununla ilgili verirsiniz. Bilmiyorsanız yargılamayın. Ben de bir erkek bir kız sağlıklı hayırlı evlatlarım olsun isterim herkeste ister. Çok biliyorsunuz ve duyarlıymış gibi konuşmayın.
hayalmasal 1prensesannesi__ baktım kan yenilemeye göre bebek kız gözüküyor öğrendiğinde yaz bakalım doğrumu
Birsena hayalmasal bunla ilgili dualar var var hocamız verdi adını Muhammed koycaksn ama Resmi atamıyorum buraya beceremedim
prensannesii_ hayalmasal benimde oğlum var hamd olsun rabbime simdi de kızım olmasını cok istyrm Rabbım sana hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin bana da hayırlı sağlıklı kiz evlatları nasip etsin Rabbım iki meyvesin den de tatdirsn:)
zehruss prensannesii_ Rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah dua edin ve inanarak ısrarla isteyin Rabbim kabul eder inşallah