zehruss prensannesii_ Rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah dua edin ve inanarak ısrarla isteyin Rabbim kabul eder inşallah
Wera IKRAM_01 yumurtlama günü değil bazı kişilerin yumurtlama günü iki üçgün sürebiliyor bu süreçte y spermi ölüyor malesef çatlama günü girecektiniz ilişkiye döllenme çatlama olunca oluyor yumurtlama olunca değil ben çatlamadan 6saat sonra birliktelik yaşadım oğlum olacak çatlama 12saat sürüyor
IKRAM_01 Wera Valla ne bilim canım internette yumurtlama günü birliktelik olsun yok işte Y hemen gidiyor X geç gidiyormu yazıyordu yada tam tersimiydi neydi bende unuttum bile 😂😂 sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz
Wera Deniz098 genelde çatlamaya yakın olmayacak yumurtlama günü veya öncesi birliktelik olacak bunun takibinde ovulasyon testiyle mümkün
Whopper Ben kız olsun diye her şeyi yaptım yumurtlama öncesi ilişki, sıcak duş asitli içecekler hepsini yaptım ama oğluşum oluyor kimin nasibi varsa o geliyor 🥲 hurafeler hep faydasız Bende Çin takvimi dahil tüm teoriler kızı gösteriyordu ona rağmen
ceren2605 hayalmasal bilimsel olarak esinizden hangi kromozom gelirse o kromozom dolleniyor. İsiniz sansa kalmis demektir yani😄
Patito__ Yumurtlama olayi yalan bence ben yumrtlama oncesini ve pik gununu degerlendirmistim daha degerlendirmemistm erkekti
songul_ismail80 nerminkh"#p30332147 Bana da bakabilir misiniz Benim D.T 09.10.1999 Eşimin .18.08.1989 Sat.06.08.2023
Cocuk_Gelisimci_Anne hayalmasal cinsel ilişki de iki tarafta boşalma olduğunda erkek sadece erkek de olduğunda kız oluyormuş onlar ona göre ayarlıyormus şimdi kızı olacak
Cocuk_Gelisimci_Anne hayalmasal bilmiyorum ben denemedim ama bunu arkadaşıma söyleyen eski zamanda yaşayan bir teyzeymisti ve tüm hamilelerin de bunu uyguluyor cnm