Herkes nasilda guzel ahkam kesiyor ya. Soylediklerinizde hakli da olsaniz bizim, BIZIM canimiz toplumumuz icerisinde erkek cocugu olmayana nasil davraniyorlar farkinda misiniz? Ulan karisini bosayan var erkek cocuk - onlarin cahil dilinde soyluyorum - bir erkek cocuk veremiyor diye. Kadinlar ister istemez bugun baskisini hissediyor uzerlerinde. Ozellikle bu cahil eski kafa kesim israrla kadinin sucuymus gibi davraniyor. Yani bunun zararini kadin goruyor. Kadini kucumsuyorlar. Gunumuzde artik hepsi boyle degil ama zamaninda, belki hala da vardir sasirmam, 2 kizi oldu diye uzerine kuma getiren cok var. Neymis cocugu olmuyormus. Bak bak kizi da cocuktan saymiyor pislikler. Kisaca demek istedigim boyle asagilik bir kesim var. Buna karsilik ozaman kadin bosansin, yok oyle adamla niye birlikte ozaman laylaylom sacma salak cevaplar vereceginize de eminim: herkeste o cesaret, o maddi imkan, aile destegi yok. Bazilari siddete aldatmaya ragmen evliligini surdurdugu gibi bazilari da boyle cahil adamlarla cahilliyet altinda devam ediyorlar. Yapacak bir sey yok.
Post sahibi boyle bir sey yasiyor diye soylemedim bunlari, genel olarak cevremde cok gordum bu sacma seyleri yasayanlari, oyuzden bende erkek evlat istiyorum diyeni kinayamiyorum bile. Tam tersi uzuluyorum artik Allah insAllah gonlunuzden geceni nasip eder