hayalmasal kİm ne derse desin insan ikisinden de tatmak istiyor elbette hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun. Bir kızım var birde oğlum olsun istedim, oğlum olsaydı da kızım olsun isterdim. Ben size kendimden bahsedeyip elbette bunlar TEORİ denedim olmadı ne alaka gibi yorumlara cevaplara gerek yok. Ameliyat ile alakası yok bu kan yenilemenin buna açıklık getireyim öncelikle bunu göz önüne alın en son kimin kanı yenilenmiş eşinizin kanı yenilenmiş olması gerek, cin takvimini de göz önüne aldım yalan yok, 1 ay öncesinden erkek protein ağırlıklı beslenecek muz falan yesin potasyumdan dolayı yesin, kadın alkali su içecek yani Ph değeri 8 gibi olan sular. En önemlisi bence adet başlangıcından itibaren sayıp 15. Günde ilişki olacak öncesinde erkek 1 hafta boşalmayacak. İlişki öncesi erkek kahve içecek, ne kadar saçma bulsam da kadın karbonatlı suyla vajeni yıkayacak. İlişki erkeğin kadının arkasında olduğu pozisyonda olacak derin ilişki kavramıyla olacak yani. Ve canım en önemlisi elbette dua ben bir sağlıkçı olarak bunların çoğunu saçma bulsam da hepsini yaptım ama dediğim gibi bunlar bir TEORİ en önemlisi DUA Allah istemedikten sonra olmaz tabiki. Sen duanı yap elinden geleni yap gerisini Allaha bırak o ol demedikten sonrq olmaz. Nitekim şuan oğluma hamileyim ama en önemlisi dua bunu bil.. Rabbim gönlüne göre versin bunu dilemek dua etmek günah değil bunu da bil sonuçta gidip tüp bebekle kendine erkek çocuk yaptırmıyorsun o ayrı bi boyuta giriyor artık.