hayalmasal 2 kızım var 3 gebeliği düşünüyorum inşlah hayırlısıyla erkek olur bu sefer inşlah başka düşünmüyorum çocuk erkek olursa bana vereceğiniz tüyolar varmı kızlar be yapsam erkek olma şansım yüksek olur
nerminkh hayalmasal annemde kitap var. O kitapla erkek ve kadının doğum yılı ve ayına bakıyor,hangi aylar hamile kalırsan kıza,hangilerine kalırsa erkeğe geliceğni hesaplayabiliyor. Çevremde de hep anneme soruyorlar annem de söylüyor hep doğru çıkıyor
dilaraRecep hayalmasal bilimsel olarak olasılık olarak yumurtlama gğnlerinde birlikte olmanın oğlan çocuğu olma olasılığı daha yüksek olduğu söleniyor tabi bilemem çin takvimi de bence işe yarıyor yani bende yaramışdı tabi biz oğlan olsun diye uğraşmadık ama hamile kaldıktan sonra bakmıştım çin takviminde erkek diyordu
2cat1baby hayalmasal Cinsiyeti erkek belirler. Doktorlar sağa yat sola yat amuda kalk falan bunların tıbben bir karşılığı olmadığını söylüyor🙄 Nasip kısmet yani
Biranneikibebek_ hayalmasal canım tamamen Allah’ın takdiri sen ne yaparsan yap nafile Ocak ayında erkek doğar dediler Yumurtlama günü ilişki Erkek çoçuk duası En son kan kimin yenileniyorsa cinsiyeti o olur dediler (eşim ameliyat olmuştu ) Çoçuk sağda kasıkta karnın sivri Cin takvimi Aklıma gelenler bunlar fakat cinsiyeti kız tamamen Allah’ın dilemesi Rabbim aratmasın her iki nimetide tattırsın isteyen herkese dua et bol bol vermezse de demek ki hayırlısı değil de teslim ol
Biranneikibebek_ nerminkh bende merak ettim bana da bakabilir mi 8 Aralık 1991 benim 1 Nisan 1990 eşim
aynenkezoaynen nerminkh banada bakar mısın canım Benim doğum tarihim:25/03/1996 Eşimin:07/05/1992 Son adet tarihi:16 Ekim 2023
nerminkh hayalmasal siz kocanızın doğum yılı ve ayı kendi doğum yılını ve ayınızı söyleyin,kendinse yazıp sorucam ben
nazli0306 nerminkh 16 . 01.1998 bnm 27.11.1992 eşimin merak ediyorum bakarmısınız gebe değilim daha ama
Lutulut Kıbrısta tüp bebekte cinsiyet belirleme mümkün ve yasal araştırabilirsiniz. Başka yolu yok bunun
nerminkh hayalmasal doğrusunu kendisine sorup söylerseniz cevaplara öyle bakabilir annem kitaptan. Size cevap yazdım,sizden başka herkesinkine baktı🙄siz de söylerseniz bakar
Aymiraaymiram Ne kadar doğru bilmiyorum ama sağ tarafa yatmayı duymuştum ilişki sonrası birde regli bitince yumurtlama günü ve sonrası diye de duydum Google ye yaz çok çeşit geliyor ama doğruluk payı ne kadar tutar bilmiyorum
hayalmasal dilaraRecep bende yumurta takılı yapacağım tam çift koyu görünce ilişki olmalı değilmi yoksa çatlamasınımı beklemeliyim
Nur5516 dilaraRecep bende bu yöntemi denedim düzenliydi adetim 14-15. günde yumurtlama olurdu o şekilde değerlendirdim bir kızım var birtanede erkek evlat tatmak istiyordum tabi önce hayırlısı olsun demiştik Suan 25 haftalığım nasipse oğlum olacak 🙂
hayalmasal Biranneikibebek_ bebeğin kaç aylık şuan bende bişey biliyorum oraya bakım doğrumu sende en son adet tarihi gerek canm
nerminkh Biranneikibebek_ Ocak ve şubatın başları-kız Şubatın sonrası,mart,nisan-erkek Mayıs-kız ağırlıklı Haziran,temmuz-kız Ağustos-erkek Eylül,ekim-kız Kasım,aralık-erkek