ikibaloglanannesi İnsanların çocuğu olmuyor evlat hasreti çekiyor. Sen gelmişsin 2 kızım var bide oğlum olsun erkek çocuk tüyoları istiyorsun. Gerçekten şaka misiniz ya ? Evladın kızı erkeği mi olur? Hangi çağ da kalmış aklınız anlamadım ? Bide siz şimdi çok erkek istiyorsunuz o da kız olur bence oturun çok çocuk istiyorsanız Allah’ım bana bir tane daha hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye dua edin. Bırakın bu cinsiyet saçmalığını.
aslininbebegi22 ikibaloglanannesi yorumunuzda hakkınız var ancak biraz sakin olmakta fayda var çocuğu olmayan bunun için uğraşan binlerce insan var haklısınız benim en yakınım bunu yaşıyor şuan ve gebeliğimi saklama hissi bile duydum tedavileri olumsuz olunca.. Herkesin bu hayattaki sınavı farklıdır ama siz istediğiniz birşey için dua etmediniz mi ya da bu bir araba olur ev olur para biriktirip uğraşmadınız mı mesela. Rabbim istemedikten sonra vermez nasib etmez zaten biz ne yapsak boş ama çocuk sahibi olamayan insanlar var diye bir başkası farklı bir cinsiyet çocuk istemesi suç mu gerçekten? Ben burda cinsiyet ayrımı olduğunu emin olun düşünmüyorum oğlu olan kız ister kızı olan oğlu olsun ister rabbim tedavi gören herkese nasib etsin evlat ama yıllarca tedavi görüp çocuk sahibi olan insanlarında oğlu olup kızım olsun diye çok istediğinden bir daha tüp bebek tedavisi gördüklerini de biliyorum. Yani diyeceğim bakın eminim ki bu cinsiyet ayrımcılığı değil herkes farklı isteyebilir bunun için dua edebilir..
hayalmasal ikibaloglanannesi sizin sıkıntınız nedir hayırlısını istemiyormuyuz illa olsun olacakmı diıyorum 2 kızım var rabbıme çok şükür arattırmadı 3 çocuğu düşünme sebebimize hayırlısıyla erkek istıyor gönlümüz çünkü kız evladı rabbım nasip etti hayırlısıyla erkekse olursa yeter benim için olmasa olur hayırlısını olsun tabiki ama bu tepkiniz nedir anlayamadım rahatsız oluyorsanız girmessiniz görmezlikten gelirsiniz kendinize gelin lütfen
Esrapmuk ikibaloglanannesi sana göre saçma olabilir. Rabbim isteyen herkese çocuk sevgisini tattırsın ama kızı olan oğlan oğlumolan kız ister bunun cinsiyt ayrımcılığı ile ne alakası var be kdr saçma insanlarsnz ya allah gönlüne göre versin de geç ne insana ahkâm kesiyosun. Sen kimsn ki
aslininbebegi22 dolunay__ Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin hepsini🩵 Birbirlerine arkadaş yoldaş olurlar inşallah en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması rabbim hiçkimseyi evlatlarıyla sınamasın🤲🏻
dolunay__ Her zaman tam tersi oluyor yengem erkek olan delisi o kadar erkek olan istemesine rağmen yine kız oldu Bir oğlu var ama hasta bir tane daha olsun istedi üçüncüsü kız oldu takdiri ilahi sağlıklı olsun Eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun Önemli olan bu bence
Smyye0303 hayalmasal adetin 14.cu gününden itibaren ilişkiye gir kesin erkek olucak kesin sabit yani eğer 8.-12 gün arası kız doktordan öğrendim kız olan spremler daha yavaş oyuzden erkek olucaklar daha hızlı dölleniyor yumurtlama gününde 😂
hayalmasal Smyye0303 teşekkür ederim canım bende ovulasyon takılı yapacağım yumurtlama günümü sence kesin tutar yoksa yumurtlamadan sonra çatlama günümü değerlendirim
Smyye0303 hayalmasal bence sen adetten sonraki 8-12.ci günler ilişkiye gir yumurta catlamadan önce başka girme adetin duzenljmi oluyor canim
Sermec27 nerminkh bana da baksın annen bacım Benim doğum tarihim 01.05.1991 Eşimin 09.07.1988 Son âdet tarihi 24.09.2023
nerminkh Sermec27 Ocak-erkek Şubat,mart-kız Nisan başları-kız Nisan sonraları,mayıs-erkek Haziran,temmuzun başları-kız Temmuzun sonrası,ağustos-erkek Eylül-erkek Ekim ortasına kadar erkek Ekim ortasından sonrası,kasım,aralık-kız
Sermec27 hayalmasal bende baktım kan yenilemeye ve çin takvimine göre kız olsa çok sevinirim bir oğlum var ama en önemlisi hayırlı sağlıklı bir şekilde doğması 🤲🥰
1prensesannesi__ hayalmasal bana da bakarmisin canım Esimin dogum tarihi 21.07.1992 Benim dogum tarihim 08.08.1997 Son adet gunu 08.11.2023 🥰
aslininbebegi22 İçimden geçeni söylemeden de edemeyeceğim bakın nedense erkek çocuk isteyenler hep cinsiyet ayrımcılığı yapmış oluyor, oysaki oğlu olup kız evlat isteyen bunun için tüyo isteyen hiçkimseye cinsiyet ayrımcılığı yapıyor denilmiyor bu da bana farklı türden bir ayrımcılıkmış gibi geliyor.. kim ne derse desin herkes farklı cinsiyet isteyebilir dua edebilir zaten emin olun herkesin duası BAŞTA SAĞLIKLI HAYIRLI bir evlat olarak başlıyor bir anne ille de kız olsun nasıl olursa olsun yada illede erkek olsun nasıl olursa olsun diye dua etmez.. Allah aratmasın evlat hasreti çeken hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın benim dualarım hep bu şekilde ama sırf farklı cinsiyet istiyor diye bir anneye insanlar çocukları olsun diye yıllarca uğraşıyor senin derdin ne deniliyorsa eğer bunu yanlış buluyorum yani çocuk sahibi olmak isteyen insanlar çocuk için dua ediyor istiyor diye bir başkası Gazzede çocuklar ölüyor savaş var siz hala çocuk doğurma derdindesiniz dese bu hoş olur mu mesela… İkisi de aynı şey bakın ve ikisi de yanlış..
hayalmasal aslininbebegi22 çok doğru demişsin cnm rabbim kız evladında erkek evladında aratmasın hayırlısıyla nasip etsin inşlah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın vatana millete hayırlı evlat olsun herkesin evladı inşlah rabbim yokluklarını göstermesin başta tabiki hayırlısı arkadaş nasıl kin kusuyorsa anlamadım rabbim yardımcısı olsun
Sermec27 hayalmasal amin ama benim İlk önceliğim dünyaya gelebilmesi çünkü 3 kaybım var o yüzden kız da olsa çok sevinirim erkekte olsa çok sevinirim 🤲🥰
hayalmasal Smyye0303 adetim düzenli 8 gün 12 gün arası girilmeyecek sonramı girilecek anlayamadım diğer yorumda 14.gün gir yazmışsın canım