Nry_Krdnz34 Rabiul şimdiden kendimizi garip ve duygusal hissediyoruz.. Acaba içimizde hareket etmeye başladığında neler yapıcaz ?🤣🤣 Ağlarız artık mutluluktan 🤣
Rabiul @Nry_Krdnz34 hahah muhtemelen 🥹🥹 o minik elleri , ayaklarıyla dokunuşları vuruşları o kadar güzel ki düşüncesi bile son zamanlar yaklaşınca hemen doğurup rahatlamak isteyeceğiz 😂😂
Morkity Rabiul kimi okusam iştahsızlık diyor bi benim galiba hayvan gibi yiyen benim ne zaman kapanacak bu iştahım yaaaa😅😅
Pinaargunes Morkity valla ben 2 ogun yiyeblyorm istahszm sofra kurulana kadar asla acikmiyorum gorursem yiyorum tatlidan zaten komple koptum yemiyorum gormek dahi istemiyorum😍🙏
Pinaargunes Rabiul valla yani istedigin ogunden sonra icebilirmissin ama eczanede bana sabah kahvalti sonrasi kullan dedi oyle deniyim🙏😍
Amanguzelyavasyuru Rabiul benimde ağrı değilde böyle nasıl desem dikleşti dolgunlaştı gergin hissediyorum
Pinaargunes sumeyye-11 aynen 2 gun geride sadece uygulama doktor 5 hafta 4 gün dedi uygulama 5 hafta 2 gün diyo😍😂
Rabiul @Morkity böyle sevmediğim bi yemek görünce yemek yiyesim gelmiyor ama sevdiğim yemek olunca doymak bilmiyorum 😂😂 iştahsızlık var ama çok yemek yiyorum
Pinaargunes sumeyye-11 yaa nerdeyse ayniyiz zaten hep haberleşelim inşallah😍 mutlu oluyorum sizlerle konuştukca🙏
Pinaargunes sumeyye-11 kesinlikle mutlaka sende haber ver gidip geldikce doktora allahım hayırlı haberler nasip etsin hepimize😍🙏