Rabiul @Amanguzelyavasyuru göğüs ağrısı bende yok çok şükür değişikliği hissediyorum ama ağrım vs yok 😍
ressamanne_ Rabiul benimde göğüs hassasiyetim sıfır :) arada kasık ağrım dışında belirtim yok akıntı falan yazıyorlardı ya o bile yok 🙈
Amanguzelyavasyuru Rabiul benimde ağrı değilde böyle nasıl desem dikleşti dolgunlaştı gergin hissediyorum
ressamanne_ Nry_Krdnz34 ben 2 hafta sonra gideceğim hem kesesi hem kalp atışı için beklemek aslında en güzeli sabredersek🫠
Nry_Krdnz34 ressamanne_ ben haftaya cumartesi muayene olacağım doktoruma .. Ama yazışıyoruz her şeyi her zaman sorabiliyorım. O sebeple içim çok rahat .. Çok şükür 🤲 kalp atışları sağlıklı duyarız inş 🤲🧿🪬
Irade_2021 Amanguzelyavasyuru Bende 5hafta 5gunluk hamileyim ikiz hamilelik yasiyorum goslerde hasasiyyet var birazcik yorqunluk
Pinaargunes sumeyye-11 aynen 2 gun geride sadece uygulama doktor 5 hafta 4 gün dedi uygulama 5 hafta 2 gün diyo😍😂
Pinaargunes Rabiul eczaneci tanidik da solgar dedi trenyolda da en cok satan oymuş bide aldigimiz eczanede oyle dedi😍 hemen baslicam bugun az sonra icicem yarindan itibaren artik sabah kahvalti sonrasi siz nasil kullaniyosunuz ac tok
Rabiul @ressamanne_ evet ya benimde hiç akıntım olmadı ben regl olacağım diye karnıma masaj yapıyordum çok ağrım vardı meğerse hamileymişim 😂😂
Rabiul @Pinaargunes tok karnına kullanıyorum bende sabah akşam fark etmiyor genelde akşam içiyorum acaba sabah mı içmek daha faydalı 🤨🤨
Pinaargunes Rabiul valla yani istedigin ogunden sonra icebilirmissin ama eczanede bana sabah kahvalti sonrasi kullan dedi oyle deniyim🙏😍
Rabiul @Nry_Krdnz34 evet indirip bakın duygusallaşıuorum bende nasıl böyle büyüyor diye her hafta farklı duyuları organları gelişiyor 🥹
Nry_Krdnz34 Rabiul şimdiden kendimizi garip ve duygusal hissediyoruz.. Acaba içimizde hareket etmeye başladığında neler yapıcaz ?🤣🤣 Ağlarız artık mutluluktan 🤣