Caglademiral Rabiul bende 5. Haftamdayım henüz keseyi Görmedik cuma günü doktora gidicem bazen mide bulantım oluyo onun harici bişey yok siz keseyi gördünüzmü kalp atışını henüz duymadınız galiba sağlıkla gelsin
Seliyy0128 Caglademiral Ben 5+3 günlük ken kese göründü bu cumartesi inşallah kalp atışını duymak için gideceğim.
Selinselinselin Caglademiral bende 5+1 dün gitttim kese görünmedi. 970 cıktı. Benide cuma cagırdı aynıyız sanırım
Pinaargunes sumeyye-11 kesinlikle mutlaka sende haber ver gidip geldikce doktora allahım hayırlı haberler nasip etsin hepimize😍🙏
Seliyy0128 Kızlar selam 6+1 günlüğüz aşırı uyku hali ve bulantım var iştahım yok cumartesi kontrolüm var inşallah kalp atışını duyacağız
Pinaargunes Seliyy0128 bende uyukluyorum istahsizlik bende de var yani bisey canım cekmiyo hissizlik gibj değişik hadi hayırlı haberlerle gel inşallah😍
Rabiul @Caglademiral keseyi gördük 13 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğiz 😍 teşekkür ederim amin hepimizin bebişi sağlıkla gelsin ♥️
Rabiul @Seliyy0128 benimde çok uykum var ama uyuyamıyorum çok yoruyor birde işe gidip geliyorum çok şükür bulantım yok iştah bi var bir yok 🫨🫨🫨
Seliyy0128 Rabiul Bugün kontrole gittik kalp atışını duyduk doktor normal diyor yediğin herşeyi çıkarmadığın sürece ilaç veremeyeceğini söyledi
Caglademiral Rabiul Doktor tam bişey demedi keseyi göremedim dedi görelim ilaç başlıcaz dedi hayırlısı teşekkür ederim
Anonim28 rabiaa2727 bende olmadı henüz hiç ama çoğunlukla oluyor sanırım. Sadece çok akıntı oluyor renksiz ya da beyaz doktora sorduğumda normal gebelik belirtisi demişti
sumeyye-11 kızlar kasık ağrım olduğunu söylediğimde dış gebelik olabilir vs diyenler oldu sizce böyle bir şey olabilir mi moralim bozuluyor ister istemez🥺
Nry_Krdnz34 sumeyye-11 hiç öyle düşünme .. Ne Alakası var .. Böyle olumsuz gereksiz yorum yapan insan sevmıyorum ben 😕 kızıyorum hatta.. sen içini ferah tut cnm :)
ressamanne_ sumeyye-11 hiç kendini üzme benimde hamileliğe dair tek belirtim bazen kasık ağrımın olması insanın aklına geliyor yani çünkü gerçekten normal halim gibiyim ama yerleşme kanaması yaşadım ben adet günümde o yüzden içim rahat biraz sende üzülme🫶🏻💌
Rabiul @Nry_Krdnz34 @Morkity @Amanguzelyavasyuru @Pinaargunes @sumeyye-11 Kızlar afedersiniz bir şey sorucam benim lavabo sorunum var büyük yapamıyorum öncedende böyleydi kayısı sevmiyorum zorladığım zaman da regl olcakmış gibi ağrım başlıyor ne önerebilirsiniz sorun olacak diye korkuyorum yoksa mecbur yavaş yavaş yemeğe alışacağım 😔
Pinaargunes Rabiul kuzum benim de isalimsi geliyo. bol su iç meyve tüket mandalina falan yiyorum ben belki sana da etki eder ama suyu çok iç🙏😍
Pinaargunes Rabiul kesinlikle zorlama kendini geldiginde o gelicek zaten zorlamamaya calıs sıvı tüket🙏
Rabiul @sumeyye-11 hsyır canım yerleşme ağrısı zaman zaman bendede oluyor bu aralar hafifledi kan verip beta artışına bakabilirsin bu şekilde üzme kendini
Klcrn Rabiul Rabiul inşallah kalp atışını duymayıda nasip eder hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Berrinoo Nry_Krdnz34 bende ne kadarlık asla bilmiyorum 😔 keseyi allah nasip ederse cumartesi göreceğiz çok korkuyorum ya