aysenuroztunc Rabiul bugün gittim benimki geç döllenme tahmini 4-5 haftalık arasındadır dedi karından ufacık kese oluşumuna benzer gördü 10 gün sonraya çağırdı tekrar
Pinaargunes Rabiul bugün gittim canım ultrasonla baktı kese gozuktu fakat bebek daha gozukmedi 10 gun sonra gel dedi bebek olusumu iste kalp atisi duyulur diye hani cagirdi bakalim folik asit verdi😍🙏
Nry_Krdnz34 Kızlar , Bende bugün ikinci defa kan testi yaptırdım güzel artarak devam ediyor :) Çok şükür 🤲🤲🤲🪬 Haftaya keseyi görmeye gideceğiz inşallah 🤲🧿
ressamanne_ Nry_Krdnz34 ben 2 hafta sonra gideceğim hem kesesi hem kalp atışı için beklemek aslında en güzeli sabredersek🫠
Rabiul @Pinaargunes yaa 🥹 hayırlı olsun için rahatlamıştır benimde kesem gözüküyor bebiş yoktu 13 günüm kaldı 😍 bebişi ve kalp atışını duymak için folik asit olarak ne verdi elenatal vermişti bana eczanede 200 tl almıştım trendyolda şuan 115 tl indirimli fiyatı
Pinaargunes Rabiul bana ne verdigini hic bilmiyom istedigin marka al demis eczaci ne verirse onu alicam galiba kafam karisti valla. Ama bebek gozukmedi diye bi korkmustum ozaman normal dimiii🙏🙏😍
Rabiul @Nry_Krdnz34 hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah hamilelik+ diye uyg var ondanda takip ediyorum ben haftalık olarak ileriki zamanlarını da gösteriyor sizde indirin kızlar🥰
Rabiul @aysenuroztunc yaa ne güzel bildiğin hastane sıkıntı yaşamazsın rahat olur senin açındanda doğum olarak orayı mı düşünüyorsun ?
aysenuroztunc Rabiul evet canım özellikle orayı istedim bildiğim hastane doğuma arkadaşlarım var onlar girer bebek emin ellerde olur diye :)
Fadimerdgn aysenuroztunc betaniz kaç şuan kac haftayim tam bilmiyorum da 26 Aralık’ta 700 du 3 ocakta tekrar gidicem kese görür muyum ki
Rabiul @aysenuroztunc inşallah 😍 sağlıkla kucağımıza aldığımız zamanlar gelsin inşallah su gibi geçsin zaman 😂
Amanguzelyavasyuru Rabiul Sadece biraz tiksinme birde göğüs hassasiyeti var başka belirtim yok 5+5 şuan
Irade_2021 Amanguzelyavasyuru Bende 5hafta 5gunluk hamileyim ikiz hamilelik yasiyorum goslerde hasasiyyet var birazcik yorqunluk
Rabiul @Pinaargunes evet canım normal haftaya kalp atışıyla beraber görürüz belki 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ neden vermedi ki sen sor bakalım elenatal kullanıyorum ben tavsiye edebilirim eczacıya da danış markayı 🥰