Aleynaceyhannnn Fadimerdgn bence kesin görünür ya benim bile bugün minicik göründü. Sadece kesin olması için ve kalp atışını da duyabilmemiz için 12 ocağa randevu aldım bu akşam. Umarım her şey sağlıklı ilerler 😊
FATMA1234yokkan Seliyy0128 hangi tahlilleri istedj bende kalp atışına bu hafta gidecegimde aç mı gittiniz tokmu gittiniz kalp atışı icin tahliller açmı tokmu istendi ilk gebeligim bu yüzden bilmiyorum pek💓😊
Seliyy0128 FATMA1234yokkan Merhaba kan ve idrar verdim aç yada tok fark etmiyor sanırım bu yönde bir şey söylemedi doktorum hatta ben bu hafta ikili tarama için tekrar kan verdim bunu sonucu bir haftayı bulur dedi ama diğerleri hemen çıkmıştı
Pinaargunes @Rabiul caniim nasilsin Benim bugün kasik bel agrim var karin agrisi gibi cevresine vuruyo arada bi😂 Hic bir belirtim yok dedikten sonra ben😍😂
Rabiul Pinaargunes haha işte kasık ağrım var belimde şuan bişey yok hasta olduğum için mi rahim büyüğü için mi bilemiyorum ıhlamur içiyorum bir yandan hastalığı bir an önce atmak istiyorum 🙈
Rabiul Pinaargunes inşallah 🙏 evi de toplamam lazım çok zor oluyor tek başıma 😂😂 hem üşeniyorum hem yoruluyorum
Loriia0244 Aleynaceyhannnn benim 5+2 bugün betam 12220 çıktı alttan gördü normal mi bu değer neden bu kadar yüksek
Pinaargunes Loriia0244 ay acaba ikiz miiii Benim de 4 haftalikken 2111 cikmisti da herkes bana da yuksek diyodu seninki ohoo maşallah🙏
deryaa_milena Pinaargunes ay benim de 4+2 de 3660 çıktı 😂 doktor yüksek falan demedi bana ama biz 6. Haftada kesede gördük tekti değişmez heralde 😀
Rabiul Loriia0244 olabilir canım normal alttan da gözükebilir üstten gözükmeye bilir kas yapın kalınsa mesela bazı insanlarda gözükmeyebilir yada geç döllenme ise sonraki randevunda normal gözükür sıkışık git ben öyle yapmıştım
Rabiul Pinaargunes saçımda asla kepeklenme olmazdı ve sürekli kepeklenmeye başladı çok sinirlerim bozuluyor hormonlar sürekli değişiyor umarım geçer 🤯🤯🤯🤯