Fadimerdgn aysenuroztunc betaniz kaç şuan kac haftayim tam bilmiyorum da 26 Aralık’ta 700 du 3 ocakta tekrar gidicem kese görür muyum ki
Aleynaceyhannnn Fadimerdgn 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor görürsünüz bence ben 5 haftalığım bugün 1000 küsürdü betam vajinal ultrasonla zor göründü ama 1500 falan olsa daha rahat görürdük dedi doktor
Pinaargunes Rabiul ayy insallah💖😂😂 Oyle belli ediyo ki kendini artik kucucukken boyle buyudukce burnuma değer benim😂
Fadimerdgn Aleynaceyhannnn anladım canım en son 700 du bugün 1400 lerde tahminen doktora gidince de 10000 lerde olacak o zaman kesin görürüm dimi
Loriia0244 Aleynaceyhannnn benim 5+2 bugün betam 12220 çıktı alttan gördü normal mi bu değer neden bu kadar yüksek
Aleynaceyhannnn Fadimerdgn bence kesin görünür ya benim bile bugün minicik göründü. Sadece kesin olması için ve kalp atışını da duyabilmemiz için 12 ocağa randevu aldım bu akşam. Umarım her şey sağlıklı ilerler 😊
Rabiul Fadimerdgn geç döllenme olmuştur belki canım yada erkendir benim sat 15 Ekim bat 13 kasımdı 2 gün gecikmeyle 15 kasımda öğrendim