Rabiul Anneolmak38 göğüs ağrım çok olmadı bazen ucuna dokununca acıyor bulantımda 6. Haftanın sonunda 7 ye girerken başladı çok şükür oda çok şiddetli değildi
Pinaargunes Rabiul canim benim nice saglikli huzurlu yillara hepimiz insallah bebişlerimize kavuşmayi nasip etsin rabbim💗🌸🙏
Rabiul Pinaargunes seninde nice mutlu huzurlu bebişli senelerin olsun canım benim teşekkür ederim ♥️ bu sene tüm güzellikler bizimle olsun ♥️
Rabiul Pinaargunes teyze kuşşş bis yayın annemle doktoya gidices annem menim ne kadaayy büyüdümü merak ediyomusss 🙈🙈
Pinaargunes Rabiul yaaa ben bile merak ediyorummm şuan hayirli haberlerle gelin ins😍😍😍🙏 ay ben 8 ine kadar bayilcam meraktan en son sende gordun kaju gibiydi nasil oldu acaba 😂
Rabiul ecrin2022 inşallah çabuk geçer canım bende 11. Haftadayım akşamları midem bulanıyor oda eşim sigara içtiği için bazen gün içindede öğüttü geliyor 🥹
ecrin2022 Rabiul amin inşallah teşekkür ederim canım bizde sigara içen yok ama her kokuya hassasiyet var hemen kusma moduna giriyorum 🤦🏻♀️
Linakiz1903 5+1 den selamlaar 🥹 Oturuyorken yada uzanıyorken bel ağrım başlıyor gece çok yoruyor bu durum beni sürekli dönme ihtiyacı duyuyorum ama hepsine değer 9 ay bekledim kuzumu 🙏🏻 3 gün sonra muayeneye gidicem inşallah kesemizi görürüz ❤️
Yprkk Linakiz1903 inşallah🙏🏻 biz acilde ve sağlık ocağında kan verdik ama henüz doktor kontrolüne gitmedik cuma gidicem 5+6 şuan . İkinci çocuk olunca 6. Haftayı devirip keseyi görelim dedik hayırlısıyla biz de görürüz kesemizi inşallah 🙏🏻🥰
Rabiul Linakiz1903 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın ♥️ maalesef başlarda ağrılar oluyor biraz 🤪
deryaa_milena Pinaargunes ay benim de 4+2 de 3660 çıktı 😂 doktor yüksek falan demedi bana ama biz 6. Haftada kesede gördük tekti değişmez heralde 😀
Rabiul deryaa_milena yok canım daha değişmez 😂 her hastanede farklı sonuç çıkıyor bende 4+3 de 969 ile öğrendim geç döllenme fln da değildi normal adet bitiminden 4-5 gün sonra ilişki olmuştu çatlamada o zaman olmuş 😂😂
Pinaargunes deryaa_milena yaa maşallah muhtemelen ya ama 12 haftada gidip sonradan bebek gorenlerde oluyomuş ayni kesede sonradan dolleniyoms ikiz oluyomuş ama hayirlisi 😂😂 benimde tektir ya yani sanmam ama olan varmis valla😍🙏
Rabiul Pinaargunes haha inşallah ya 2 buçukta randevu bakalım ne diyecek bazı konularda serbestliğimiz olacak mı cinsiyet tahmini yapsın bakalım 😂😂 az kaldı 8 ine bakalım sana ne diyecek 🙈🙈 minnoşlar ya 🤪🤪
deryaa_milena Pinaargunes gerçekten miii şimdi gözüm korktu bak 😂 bakalım bizim nasıl olacak bu haftalarda belli olur mutlaka ☺️
Rabiul Pinaargunes doktora soracağım soruları yazdım senin merak ettiğin bişey varmı en azından kendi doktoruna gidene kadar bilgi veririm sanada canım