Rabiul @Pinaargunes evet canım oturmaktan batmalarım başlıyor akşamları eşim motorla alıyordu ondada üşüttüm kasık ağrılarım o yüzden muhtemelen 😵💫 haber veririm canım senin ne zaman 😍
Nry_Krdnz34 Şükürler olsun kalp atışını duyduk. mercimeğimizi gördük çok şükür 🤲🤲🤲🧿🙏🪬Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🌸
Nry_Krdnz34 seweyt inşallah canım siz de sağlıkla duyarsınız 🤲 Sat ‘a göre 7+1 , doktoruma göre 6+1 .. Rakamlara takılmıyorum artık ama .. Sağlıkla , huzurla , vakti zamanında gelsin yeter :)
Poncik77 Pinaargunes siz bişiler yazdıkça ben hep kendim yazdım sanıyorum aaa ne zman yazmışım bunu derken. Buluyorum kendimi hep 😅😅😅hahaha çok garip geliyor pınar güneş’im bende konuşmuştuk yine daha önce Burdan ama her girişimde uygulamaya Allah Allah ne zaman yazdım diyorum ilk saniyeler kendi kendime sonra jeton düşüyor 😅
Abk31 Mide bulantılarınız yemekten önce mi oluyor sonra mı ben ne zaman yemek yesem sonra midem bulanıyor
aysenuroztunc Bende durumlar karıştı kızlar pembe kahverengi kanamam oluyor Progestan kullanıyorum bebek iyi çok şükür
zumraninannesii Rabiul kızlar ilk gebeligim gibi değil sanki bu bebek 6+1 haftaliğiz ilk kızımda midem bulandı kusardim bunda yok ara sıra Kasığımda bıçak hissediyorum normal mi sizcee
_almirasmom zumraninannesii benım kızım 9 aylık onda bıle bulantım kusmam olmadı bu da aynı sekılde ılerlıyo