_almirasmom Rabiul valla bacım ben gribim galıba hastalıktan dolayı ıstahım yok mide bulantım yok sadece uyumak ıstıyorm hep
_almirasmom zumraninannesii benım kızım 9 aylık onda bıle bulantım kusmam olmadı bu da aynı sekılde ılerlıyo
Rabiul @Pinaargunes yemekten sonra çok şişiyorum midem bulanıyor ama istifra etmiyorum sadece bulantım oluyor bazen mide yanmalarım oluyor işte olduğum için zaman bir şekilde geçiyor ama evde geçmek bilmiyor 😂😂 sırtım çok ağrıyor birde oturduğum zaman kalkamıyorum kuyruk sokumumda sorun var muhtemelen
Pinaargunes Rabiul yaa hepsi gecer insallah benim de yemek yemeden once bulaniyo biseyler yiyince bulantim kesiliyo hic kusmadim allaha sukur ama dun bir baa agrim vardi zonkluyo resmen bugün daha iyiyim tabi 😂 aslinda ben normalde biyerlerim agriyince hemen panik yapardim şimdi bebek buyudukce vucudumdaki değisikliklerdendir diyip rahatliyorum😂🙏
Rabiul @_almirasmom ay çok dikkat et ıhlamur içebilirsin doktoruna danış gene benim doktorum sorun olmaz içebilirsin dedi ballı ıhlamur veya ballı ılık süt yapabilirsin ♥️ bulantın yoksa yavaş yavaş yiyebilirsin canım çok zorlama kendini yiyebildiğin kadar miniğinde sana ihtiyacı var çünkü
Rabiul @Pinaargunes haha evet benimde gece baş ağrım vardı sürekli bilgisayar başındayım evde de tv telefon derken başım çok ağrıdı ama mümkün olduğunca ilaç almamaya çalışıyorum doktor kontrolün ne zaman 😍
Pinaargunes Rabiul kuzum benim 5 araliktaydi biliyon gittik ettik sonra bana 4 hafta sonra gel dedi ocak gibi randevu alıcam hep tahlil sonuclarimi soylicek bana ki ben baktim hepsi temiz allaha sukur, ocakta nasipse insallah randevu🙏💖
Rabiul @Pinaargunes geçen gün kasık ağrım vardı bacağıma vuruyordu yürümekte zorlanıyordum yazdım mı buraya hatırlamıyorum doktoruma yazdım önemli midir diye rahim büyüğü için bu tür ağrılar yapabilirmiş fitil verdi 1 kere kullandım çok korkunç fitil 😂😂😂 yarın onuda soracağım devam edeyim mi diye
Pinaargunes Rabiul ayyyy 😂😂 deme oyle demee inşallah geçer , mis gibi bi hamilelik geçirelim hepimiz sag saglim kavusalim🙏💖
Pinaargunes Rabiul eşime diyorum bebişi çok merak ediyorum keşke eve ultrason cihazi alip seyredebilsek😂😂
Cylnrcp1410 Rabiul kasık ağrım devam ediyo benimde ve iştahsızlık var sabah iki lokma yiyip doyuyorum akşama kadar da bişey aramıyorum, gece açılıyo iştahım kalkıp çubuk kraker falan atıştırıyorum 1-2 tanecik o da 🙈 kilo almak yerine zayıflicam heralde ben 😂😂