Poncik77 Rabiul evet İstanbul a gelince kayboluyor gibi hissediyor insan sakinliğe alışınca 😊 genelde kafa dinlemek için ev arsa alıyorlar Yalova’dan
Rabiul @Poncik77 bizim esenköyde 24-25 senedir oradayız her yaz 🙈 kardeşimde Yalova’da otelde staj yapıyor miniğim , küçük istanbul oldu orasıda ♥️
Poncik77 Rabiul ay evet bayağı uzun sürdü çok korktum Allah razı olsun sizede geçmiş olsun hissetmişsinizdşr sizde
FyA Rabiul 6 haftalığım daha normalde hap zaten hiç sevmem içemem e bide buda büyük kocaman içerken ayyy mahvoluyorum
Rabiul @FyA alışırsın canım bebişe de iyi geliyor senin içinde faydalı yapacak bişey yok 🙈 kırıp içmeye çalışsan ? Doktoruna danış önce tabiki etkisini azaltır mı nasıl olur bilemem
Rabiul @FyA bünyeni alıştırsan daha iyi bence yada başka hap varsa doktorun önerdiği onu kullan sende zorlanmazsın
Pinaargunes Rabiul canımm 💖 ben daha iyiyim ama kasik agrisi olur bence rahim büyüyo ya normal bence . bende şimdilik bişey yok ama arada bi belim agriyo benimde dinlenince geçiyo 🙏💜
Abk31 Kızlar merhaba folik asit içtim bir kaç saat sonra midem çok kötü oldu kustum etkisi kaybolmus mudur tekrar içmem gerekir mi
Rabiul @Pinaargunes masa başındayım sabah 9 akşam 6-6 buçuk oturuyorum sürekli kemiklerim birbirine giriyor gibi hissediyorum çok ağrım oluyor eve geçince uzanıyorum iyi geliyor ama bakalım 🤷🏼♀️ doktora 14 üne randevu aldım hayırlısı olsun ne diyecek acaba 😍
Rabiul @Abk31 hiç denk gelmedim ya bilemiyorum açıkçası ama günde 2 adet içilmesi zararlı bence içme yada doktoruna danışabilirsin