Pinaargunes Rabiul kuzum ya sana ne sorucam şeker yüklemesinden bahsediyolar hep ben yükletmeyi dusunmuyorum saglikli besleniyorum yani abur cubur yemiyorum tuz zaten yok filan ama bazilari da yaptirn diyo napcagmi sasirdim zamani gelince 😂🙏😍
Omurella Rabiul çok garip benimki güvenle kullanabilirsin dedi kusman zararlı o yüzden içmelisin dedi
Omurella Pinaargunes bugün 6+4’teyim gaz sancıları çoook fena ve ben uzun süre kabızlık çektim olabilecek her şeyi yaşıyorum:) sağlıkla doğsun da gerisi umrumda diil inşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza 🩵💫🫶🏻🥳
Rabiul @Pinaargunes benim annem de yaptırma dedi ama arkadaşlarım yaptırmıştı bebek içinde gerekli diyorlar bakalım bazı doktorlar istemiyor zamanı gelince nasıl olacak bilemiyorum bende kararsızım şekerli yemesen bile çıkabiliyormuş
Pinaargunes Rabiul ay allah korusun biseyde yemedigin halde de cikarsa napican mecbur diyet listesiyle devam edicen bol yuruyus vs hayirlisi hakkimizda😍
Rabiul @sumeyye-11 hoşgeldin yeni level diyoruz 😂😂 bende 4-5 gündür mide bulantısı çekiyorum ilaç kullanmadım gece ve sabah yoğun gün içi orta
Rabiul @sumeyye-11 korkma canım çok kötü olursan içersin bildiğim kadarıyla sabah alınması en iyisi gün boyu rahat tutuyormuş bende bugün muayene var soracağım tekrar ilaç için hayırlısı olsun bakalım kızzzx ben bide çalışıyorum lavabo bana uzak ben ne yapayım 😂😂😂
mucizebebek_111 Rabiul amin İnşAllah, bende gün içinde bulantım oluyo, günü günden artıyo artık akşam yatağımda bile ara sıra geliyo🥹🤦♀️
Nry_Krdnz34 Şekerler nasılsınız ? Nasıl gidiyor lokumlarla süreç .. kim ne kadar oldu ? Neler yaşıyor? Ben 5+6 dayım , kasık ağrılarım geçti ve bulantım yok çok şükür 🤲 bulantılar 6+ dan sonra mı başlıyor ? Keseler kaç mm ? ? Sağlıkla büyüsünler inş 😘
Pinaargunes Nry_Krdnz34 canıım🌸 6+4 deyim sabah bi kazıntı oluyo çok aç kalırsam bulantı gibi başlıyo ama kusma raddesine çok sükür gelmedim 🙏🌸💖
Zynp12 Nry_Krdnz34 tşk ederim.sen nasılsın böyle tatlı bı yazıyı görünce yazayım dedim kese ölçümüne göre 6+4 son adet tarihine göre 7+2 kalp atışını duyduk çok şükür 🤲🥰
sumeyye-11 kızlar az önce dr dan çıktım bulantım için prilam verdi uygulamaya göre 6+2 ama dr 5+5 haftalık dedi. 8 aralıkta kalp atışı için çağırdı. kanamam vs olmadığını söyledim ona rağmen progestan verdi neden verdiğini anlamadım böyle olan var mı
Rabiul @Nry_Krdnz34 @sumeyye-11 @Pinaargunes kızlar doktordan çıktım şimdi uygulamayla aynı gidiyorum 6+4 20 Temmuz doğum dedi kalp atışlarınızda duyduk çok şükür ♥️ mide bulantım var ama 4-5 gündür beni bitirdi
Nry_Krdnz34 Rabiul hayırlısı olsun canım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🧿🪬 kese kaç mm gösteriyor ?
Pinaargunes seweyt 5+4 de kese gözüktü sadece 10 gün sonra gel dediler 5 araliktta gidicem ins gorurum🙏