Rabiul @sumeyye-11 hangi tarafta yazıyor acaba ortada yazan mı pek bilmiyorum bende bende mm yazmıyor cm yazıyor
Pinaargunes Omurella benim de 6+3 kasiklarim bazen agrıyo midem arada bulanıyo çok değilde dün mideme kramp girdi nefesim kesildi sanki gaz var bide çok fena 😢🙏 rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize💖😍
Rabiul @mucizebebek_111 @Omurella @Zeynt Benimde sabah bulantılarım ve gece bulantılarım başladı yediklerim midemi yakıyor sindiremiyorum çarşamba kontrol var bakalım ne diyecek doktor 6+1 sağlıkla gelsin bebişler
Omurella Rabiul gaz sancıları, bağırsak sendromları, bulantı, baş dönmesi, mide yanması, pelvik ağrısı… yaşamadığım yan etki yok sanırım benim 😔 sağlıkla gelsinlet bebişler de razıyız napalımm
mucizebebek_111 Rabiul amin İnşAllah, bende gün içinde bulantım oluyo, günü günden artıyo artık akşam yatağımda bile ara sıra geliyo🥹🤦♀️
Rabiul @Omurella amin canım sabah mide bulantısı işte sıkıntı oluyor bide bu saatlerde başlıyor dün çok kötü oldum hem havalar soğuk hem afedersiniz cırcır oldum hem mide bulantısı gece titreme geldi arabada yoktu motorlada hastaneye gitmek istemedim yattım dua ettim çok şükür geceyi atlattım inşallah çok uzun sürmez bulantılar 🥲
Rabiul @Omurella benim doktorum da verdi ama çok çok kötü olmadığın sürece asla almayacaksın dedi çok kötü olursan yanıma gel hastaneye gidip serum takarız dedi eczaneden bile almadım ilacı yani
Omurella Rabiul çok garip benimki güvenle kullanabilirsin dedi kusman zararlı o yüzden içmelisin dedi
Omurella Pinaargunes bugün 6+4’teyim gaz sancıları çoook fena ve ben uzun süre kabızlık çektim olabilecek her şeyi yaşıyorum:) sağlıkla doğsun da gerisi umrumda diil inşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza 🩵💫🫶🏻🥳