Nry_Krdnz34 Rabiul hayırlısı olsun canım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🧿🪬 kese kaç mm gösteriyor ?
Nry_Krdnz34 Rabiul biz de cumartesi gidicez bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz? Çok heyecanlıyım 🥰
Rabiul @sumeyye-11 geç döllenme olmuş canım belki bebek tutunması için vermiştir bende bilmiyorum ilacı da ilk defa duydum açıkçası 🤷🏼♀️
Rabiul @Nry_Krdnz34 5+6 yazmışsınız unuttum canım okuduğumu da 😂 inşallah duyarsın ♥️ bazen duyulmazsa alttan da muayene ediyorlar duyabilmek için 🙈
Tunzaliee Rabiul 5ci haftadayım ve iştahım açık hiç doymuyorum gibi. Tualetin kapısında yatıyorum ama henüz hiç mide bulantısı kusma yok
Pinaargunes seweyt 5+4 de kese gözüktü sadece 10 gün sonra gel dediler 5 araliktta gidicem ins gorurum🙏
Rabiul @Tunzaliee bende öyleydim canım 5. Haftanın sonu başladı bulantılar çubuk kraker iyi geliyor çok şükür
krcbusraa Merverdogan benimde kesenin altında 2 yerde kücük kanamalar varmış sabah leke leke kanamam oldu gittim hap iğne verdi üzgünüm
Rabiul @krcbusraa üzme kendini formda çok var lekelenmesi olan okuyorum ilaç iğne veya fitil ile geçiyormuş canım kendini üzerek bir yere varamazsın iki canlısın öyle düşün ♥️