Youngmotherr Zumzugukodummuzzingillatirim bende oğlumu başak istiyordum aslan oldu 🫠 yapıcak bisi yok 😂
Annesiiiii_ Zumzugukodummuzzingillatirim Hele şükür 😂 Kasım annelerinde bi sorun var kimse doğuramıyor sjshhs
sevaldqn1 Zumzugukodummuzzingillatirim bana fayda etmiyor ya 2 haftadır götümü yirtiyorum dogurayım diye tık yok
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 doğru manifest yok o zaman sizde dkdkdkdk bana bakın az feyz alın. Yapacam dedim yaptım i want it i do it
Elzem07 Zumzugukodummuzzingillatirim günaydınn yavrum, sağlıkla büyütmek nasip olsun insallah… parmak konusunda Kİ tecrübene dayanarak soruyorum; beni de dün gece parmakladılar.. (çatı muayenesi) çok acıdı yav. Bu açıklığa baktıkları zaman da bu kadar acıyor mu? (Hala ağrıyor)🥲
Zumzugukodummuzzingillatirim Elzem07 aşkım benim haftam geçtiği için tetikledi galiba doktor onu yazmayı unutmuşum. Ama onun dışında normalde çok acıtmıyor, hatta bazılarının eli ekstra yumuşak oluyor…
Aybarssmom_ İşte feraset, işte fazilet ndjhssns hadi gözün aydın sağlıkla büyüt çocuklarını inşallah 🌼🫶🏻
Durubebegim Aaaa canım canım şeydam çok geçmiş olsun arkadaşım çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin gözün Aydın 😇 Bu arada uzun olmasına rağmen okudum😁 not bu sefer yatakta okudum tuvalette değil🤣🤣🤣🤣
Hazal2332 Zumzugukodummuzzingillatirim Gebelikte sigara kullandınız mı ? Birde günde kaç tane kullanıyorsunuz acaba