Zumzugukodummuzzingillatirim Youngmotherr beni alın dldldl ben harika manifest yaparım ama nasıl yaptığımı bilmiyorum kxkxkdkf
ezgitrmn96 Zumzugukodummuzzingillatirim 40+4ten selam veriyorum doğuramayangillerdenim umarım bugün sancım gelir cünkü doğumgünğm 🤣ama benim kızçem kanalda bşle değil oynamaktan giremiyomıs ve gireside yok desi dokorcum 😤
Zumzugukodummuzzingillatirim ezgitrmn96 kızımı 41+4 de 26 saat suni sonrası doğurdum. Oğlum 40+3te baya sonra doğdu hesaplamadım hesap yapıp yazcam onuda. 2 3 gün sürdü ama. Sonuç gelmek isteyen gelir gelmeyen gelmez.
Deletedmom_85 Zumzugukodummuzzingillatirim yazı stiline tükürem. doğdu mu doğmadı mi anasını satayim anlayamadım bi ddghds😂😂 hoş gelmiş yakışıklımmm geçmişler olsun seydosum. Darısı sağlıkla benim başıma aminnnnnnn🥹
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 doğurdum doğurdum bu hayata bir Akrep erkeğisi getirdim şimdi kızlar düşünsün dkdmdmd
sevaldqn1 Deletedmom_85 şivesiyle içine etmis hikayenin Şeyda 😂 okurken yasadiklarindan cok anlatma sekline koptum
ezgitrmn96 Zumzugukodummuzzingillatirim benim doktprumda 41den sonrasını beklemeyelim risk almayalım carsamba yada persembe suni verelim dedi en az 20 saat suni alcakmısım hala doğum olmazsa sezaryen dedi valla ikisindende korkuyorum kendi kendşne gelse nolurdu sanki
ezgitrmn96 Zumzugukodummuzzingillatirim yerleri elimle sildim squat yaptım 37 haftaya kadar zaten calıatım her gün temizlik yapıyorum cocuk gelmiyo doktorda bazen naparsan yap bebek gelmez bu bebeğin kararıdır artık dinlen cok ararsın bu günleri dedi son 2-3 diyorum bende 😪
Defne_A Zumzugukodummuzzingillatirim bu nasıl bir dil ya Allah kolaylık versin yani yanımda konuşuyorsun gibi canlandı gözümde
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 umikonun aynısı ama yan sanayi olduğu için saçlı ama kirpiksiz olmuş bu.
Deletedmom_85 sevaldqn1 hahaha sorma ya bu kızin stili bu da anamı ağlatıyor okuyup anlayana kadar shhdjd😂 bebişim sende durumlsr ne ya ay bende normal doğum istiyorum şartlar el verirse bende mi boyle bekliyicigim🥲
sevaldqn1 Deletedmom_85 seyda önümü kapatiyordu o doğurdu sira bende ama benim kızçe biraz inatcı hic belirti yok🥹 beklemekten catliycam zaman hiç geçmiyor helekiii son haftalarda🥲
ezgitrmn96 @“Zumzugukodummuzzingillatirim”# Zumzugukodummuzzingillatirim doğmazsa diye işte 20 saate kadar yolu var dedi
ezgitrmn96 Zumzugukodummuzzingillatirim kanala inmiş oşsa doğumu baslatır ama suan hiç bi işe yaramaz bebeğin kafasını oynatmadan durması gerekiyomus yercekşmş etkisşyle kanala giriyomus ama benim hareketli kuzum hala kafasını oynattıgı için kanala giremiyomus buna mğdahake edemeyiz dedi etmedi zaten 3 farklı doktora gittim yoruldum artık😪