Kızlaaar bilirsiniz doğuramamam meşhuuuur. Ama bana işler mi? Noooo! Çocuğumu ayın 21 ine kadar doğurmam gerekiyordu. Gerekeni yaptım. Cuma günü kontrol için gittiğimde 0 belirti vardı yine. 40+0 ben ağlayacam ama artık. Neyse doktor gel çatala çık alttan muayene yapcam dedi. Hıııı dedim. Peki. Sonra şıpıdık şıpıdık çıktım. Alttan muayene sonrası ben yürüyemedim ama Doktor’un eli sertti bu yüzden dedim. (Neden olduğunu sonra söyleyeceğim) eve geçtik, uyudum biraz kendime geldim. Hafifledi o muayene ağrısı, uyuduk falan sonra. Ta kiii 18 kasım sabah 7.30 8 sularına kadar. Karnımda bir taş deli gibi çişim var ama reglide oluyorum gibi hissediyorum. Kalkmaya çalıştım. Anaa yok. Kocama dedim Meeeerrrt kalk ben kalkamıyorum. Kocam kalktı ne oluyor dedi. Sonra altıma baktı ama işememişsin dedi güldü falan sancı olduğunu anladım diğerlerini beklemeye koyuldum. 20 30 dakika da birdi, çok tiye almadım yalancıdır diyip güldüm hatta. Sonra ne olur ne olmaz dedik, evi temizlemeye başladık. Yani ben ve Umay dans ederken kocam çalıştı 🤣🤣🤣 akşam saat 9 gibi sancım şıklaştı artık 10 dakikada bir falan sancım geliyordu. Öyle olunca hııı dedim Merdo reyiz anneme geçelim orda bekleyelim ne olur ne olmaz aniden su falan gelirse Umay ne olur yoksa. Sonra evde de sancılarımı çekmeye devam ettim. Gece herkes uyudu. Benim sancım 5 dakikada bir ama bekliyoruz hala. Umay uyudu kocam uyudu kayınvalidem uyudu, görümcem gel açılmana bakayım dedi, 0 cm. Açılma yok ama 1 saate açılır iyice yumuşamış dedi. Sabah 5 e kadar çok güzel sabrettim eğilip kalkıyorum falan , açılman 3 cm dedi. Sonra coştum sancılarında güzel dedikleride iyice şımardım falan. Sonra 3 4 muayene sonrası yatış verdi dedim pğğ doktor bey. Sonra yürüdüm gittim durmadım yerimde şarkılar çalarken her yerimde vs diye bir şarkı vardı aklımda o sigara içiyorum kocamla son kez kocam dedi ki bana bak sen Melisa Vargassın, sen Galatasaray’ın Muslerasısın sen bu doğumhanede aranılan yüzsün sen doğurmayınca doğmayan bebekler var sıralarını bekleyen, sen bizim isyanımızın temsilisin hadi dişi Sakaryam yaparsın dedi. Dedim nE? Adam sanki beni şampiyonluk maçına yolluyor. Dedim bana bak yorgun ve uykusuzum birde sen çıkıverme başıma . Güldü. Sonra yatış için yukarı çıktık ve başladılar beni yatırmaya. Meğerse bizim oğlan fazla heyecanlıymış taşikardi olmuş ondanmış yatış. Serum verdiler sakinleşsin diye sonra tekrar suni taktılarr dldldl. Ne alaka dldöödöd. Sonra sancılarım bir gitti geldi derken açılmam hiç ilerlemedi. Ben sanıyorum saat 6 7 akşam. Yok anacım daha 1 2 falan. Hiğğğ delirdüm. Gelen parmak giden parmak ilerlemiyor açılma drdim eeeeh yeter. Olmuş saat 6 falan. Suyumu patlattılar. Şişle. Amaniiiiinnnn o neydi öyle kazıklı voyvodası kaybolmuş hisset sanki millet. Neyse doğuramadım bu sefer çünkü gerçekten Umaydan daha uzun sürdü ve yavaş yavaş ilerledi süreç. Ve yavaş olması bir yana umayda ıkınırken bana ne kadar destek olan bir ekip vardı. Burda anama bıraktılar gittiler püüüü. Sadece bir tane kadın vardı. Ameliyat önlüğü giymişti. Sezeryanden haberi var mı bu hastanın demesiyle anaaaa ders birazda tombiklensin ya onlar manyaklar mı… Neyse yanımda iki kere ıkınıp yine doğuran birileri vardı, sonuç olarak doktor herkesin birazda genetik kimin ağzına sıçılır kiminin amına dedi dmdmdmd üstelik güldü. 1 dikiş var, doktor adı dikiş olsun atayım hızlı iyileşir dedi. Yürüyerek çıktım. Manyağım ben.. Bu arada kızımı çok özledim. Umiko ne tepki verecek bilmiyoruz dönüşte oyuncak alıp döneceğim. Dicem kardeşini sev diye sana rüşvet alıyoruz dmdmdmd. Ve yükselene gelince… Doktor saati söyledi ama o kafayla hatırlamıyorum bile ya sksksk çıkınca öğrenicez. BU ARADA BEN 21 İNE KADAR AKREP ERKEĞİSİ DOĞURURUM DEMEDİM Mİ? DEDİM. SONUÇ? KİMSE İNANMADI BEN YAPTIM. İSTEK BURCA GÖRE DOĞUM YAPILIR ACI ALINIR YÜKSELEN GARANTİ DEĞİLDİR.