Sksjsux355-- ruveyda123 çünkü benim de öyle oluyordu doktora sorunca kansızlık demişti günlük 2 doza çıkardı ve duzeldi çok şükür
Cigdem_48 ruveyda123 o oluyor canım hamilelik boyunca bende de oluyor 37. Haftamdayım ve hala devam ediyor ☺️
Lavinya_21 ruveyda123 hayır cnm aile hakimindekı hemsırem sormusty sıkıntın varmı dıye. Ona soylemıstım. Ama bana haftan küçük bebek buyuk deıl ne olur ne olmaz doktoruna sor demıstu. Henüz kontrole gıtm3dım gıdınce sorucam
FtmaBlt ruveyda123 ben 32 haftalığım bende 4.aydan beri ara ara oluyor. Ama demir ilacı kullanmıyorsanız mutlaka kullanın çünkü demir eksikliğinin çok büyük etkisi var çarpıntıda
ruveyda123 FtmaBlt demirim iyi ama kanım sınırdaydı kan ilacı kullanıyorum muhtemelen dozunu çıkartmak gerekecek, teşekkür ederim 🌸
FtmaBlt ruveyda123 benim de hemogram değerlerim hep düşük çıkıyor doktor demir ilacını ikiye çıkardı sonra çarpıntım azaldı ama tamamen geçmedi
Sksjsux355-- ruveyda123 evet evet ama eğer çok çok sıklık ile olursa dayanamayacak kadar kötü isen hemen acile git dedi çok şükür abartılacak kadar yok benim ama ister istemez arada bi oluyor bide gebelik büyüdükçe baskı da yapıyor 35+2 haftam
Sksjsux355-- ruveyda123 bide benim ilk gebeligim ufacık bi ağrımda ben gittim kesin bana bisi olacak kafası hep yaşadım ama son zamanlara girince biraz daha kafa olarak rahatlıyor insan
Almi3434 Benimde öyle hatta basen oturduğum yerde 125 lere cıkıyor doktorum beloc verdi çocuğa zararı yok dedi mecbur ıcıyorum nefes darlığı çarpıntı bı çocuğum daha bar ıcmezsem çarpıntıdan onla ılgılenemem yoksa
ruveyda123 Sksjsux355-- benim genelde akşam yemeğinden sonra oluyo karnım iyice şişiyo öyle farkediyorum ama abartılcak düzeylere çıkmıyo hamdolsun