ruveyda123 Kızlar 22 haftalık hamileyim karnım büyüdüğünden beri yemeklerden sonra kalbimde çarpıntı hissediyorum genelde nabzımda 100 civarı oluyor böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Ankara-58 ruveyda123 cnm 31 haftadayim nefes alırken zorlanıyorum sürekli carpintim var akşam daha fazla oluyo
Melos066 ruveyda123 21 deyim bende de aynı en ufak birşeyde koşmuş gibi oluyorum nefesim kesiliyor kalbim küt küt atiyo
Bsrrgl ruveyda123 eğer her gün ve günde 4 5 kez oluyorsa baktırmak lazım. 100 çok yüksek değil ama arada daha fazla çıkıyor mu bilmem benim 130 140 a vuruyordu doğuma jadar ilaç aldım.
Ankara-58 ruveyda123 hafta ilerledikçe canım gogus kafesine baskı daha çok oluyo nefes almakta zorlanıyorum çarpıntı yapiyo
Feyzabeyoglu Ankara-58 36 dayim bende 1 aydan beri daha fazla var carpinti. Önceleri sadece vücudumun sallandigini hissederdim. Simdi hem sarsinti hem nefes nefese kalıyorum. Yetmiyor sanki nefesim İkinci gebelik bu benim ilk defa bu kadar fazla etkileniyorum
ruveyda123 Melos066 ayy evet bazen diyorum acaba panik atak mı böyle yapıyor çünkü ara ara panik olunca nefesim yetmiyormuş gibi hissediyordum hamilelik öncesinde
Lavinya_21 ruveyda123 hayır cnm aile hakimindekı hemsırem sormusty sıkıntın varmı dıye. Ona soylemıstım. Ama bana haftan küçük bebek buyuk deıl ne olur ne olmaz doktoruna sor demıstu. Henüz kontrole gıtm3dım gıdınce sorucam
Melos066 ruveyda123 valla benimki stresten oluyor diye düşünüyorum kayınbabam kanser hastasi kaynanam yok büyük kaynım still hastası gençlik romatizmasi diyorlar en küçük kaynım da 8 yasinda ona kosturuyorum ama doktoruma sorcam yine
ruveyda123 Sksjsux355-- evet kullanıyorum doktorum kanın sınırda demişti bide 11di acaba onunla alakalı mıdır
Sksjsux355-- ruveyda123 çünkü benim de öyle oluyordu doktora sorunca kansızlık demişti günlük 2 doza çıkardı ve duzeldi çok şükür