36+2deyim ağrım sancım yok ama uyuyamıyorum bi sağ bı sol dönüp duruyorum uyumak istiyorum vücudum çok halsiz ama uykuya dalmakta zorluk yaşıyorum nedeni ne olabilir acaba
Uyuyamıyorum 36+2
2melkannsi üstte kalan biraz 😁
2melkannsi bende öyleyim bide bu yetmiyor gibi sağa veya sola dönsem hareketleniyor hemen orada durmuyor da. Extra bide onun yüzünden dalamıyorum 🤣
2melkannsi 32+2de bnde öyleyim gözlerim yaniyo ama yok uyuyamiyorum.
2melkannsi bende 32deyim ama 15 gündür bende uyuyamıyorum uykuya dalana kadar saat 4 5 oluyor evde kombi bile açık değil ben gece yatınca terliyorum delireceğim. Hele dün sabahın 6sinda anca uyumuşum 😑😑😑
Yalnız değilsin o kadar uykum var ki dün geceden beri kıvranıp duruyorum asla uyuyamiyorum
Bnde düzenli her gece 4 gibi kalkıp sabah 7 8 e kadar uyuyamıyorum 😥 37 haftalık bu arada bebiş doğunca zaten uyuyamıcam en azından şimdi uyumak istiyorum ama malesef
35 haftalık aynıyım uykusuzluktan öleceğim
OziC Ben de 32 deyim aynılarını yaşıyorum. Döne döne sabahın 4-5inde anca uyuyorum, sanki koşmuş gibi ter basıyo bir anda terlemek diyeni sinirden delirtecek, bir de iş için kalkıyorum 8de hiç düzenim kalmadı.
2melkannsi bende 36+2 deyim inan aynı şeyleri yaşıyorum hareketlerim zorlandı uykularım azaldı 🤦♀️
Bunların hepsi sizi doğum sonrasına hazırlamak için vücudunuzun yaptığı bir şey hele son haftalarda öyle bir enerji gelecek ki o da doğum çantası vs hazırlamanızı sağlayacak
2melkannsi bende 36+4 teyim bende aynı şeyleri yaşıyorum utkuya dalmakta baya zorlanıyorum yatağa yattım mi kendimi dinliyorum galiba ağrılarım başlıyor
Drnzgn bnde öyle oluyorum bazen korkuyorum normal mi diye bebek kendini çok sert yapıyor karnım taş gbi hareket yok
Rumiks karnınız sert oluyor mu sizinde
Blueberry0 benm ki tam tersi hiç hareket yok karnım çok sert oluyor
01180322 Allah yardımcımız olsun
teacherozlem zaten bu son günler de oldu oncesunde yoktu