Kayaozge Eda6 Bende öyle yeri geliyor kendimi çocuğa sinirlenirken buluyorum 🤦♀️ Allah yardımcımız olsun bugünlerde geçer 🌸
Eda6 Pnrklk Evet onu araştırdım fiyat olarak fazla geldi , başarısız olma durumu da var . Bilemiyorum çok daha uygun olan eğitmenler var aralarındaki fark nedir ki sonuçta hepsi aynı şeyi söyleyip aynı metodu uyguluyor🤷🏻♀️
Pnrklk Eda6 yok sanmiyorum ben iki yerden egitim aldim ilk daha uygun du hic bir ise yaramadi 21 gun ugrastik hic bi degisim olmadi ilayda hanimla 5 gunde verim elde ettik
D-tomrs Kızımda sürekli kalkardı takip ettik neden oluyor diye gündüzde aynı şekildeydi kızım tuvaletini yapmaya başladığında bunu yapıyordu bezi islanmaya başlasin hemen ağlardı acliktan değilse bunu degerlendirebilirsiniz naçizane tavsiyem
D-tomrs Eda6 bahsettiğimiz aylar bunun için çok küçük bellki iki yaş sonrasi için mantikli ama öncesi için olduğunu düşünmüyorum acikcasi
Eda6 D-tomrs 6 aydan sonra dış dünyanın farkında oluyor bu ayın adı etkileşimler iletişimler ayı zaten, uyku eğitmenleri önermiyor ama sizin çocuğunuzun uykusu hemen dagilmiyorsa hafif değilse yapabiliyorsunuzdur. Ben yapamam maalesef…