Kayaozge Eda6 Uykusuzluk insanı mahvediyor en azından gündüz bari biraz uyusa dinlenirsiniz hiç değilse
Pnrklk Eda6 evet kesinlikle al uyku egitimni biz aldik ve hayat standartımız değisti resmem şuan cok rahatız . Önere bileceğim tek kişi instagramda ismi : tavsan uyksu ilayda kani araştır bi istersen cok memnunuz .
Eda6 Pnrklk Evet onu araştırdım fiyat olarak fazla geldi , başarısız olma durumu da var . Bilemiyorum çok daha uygun olan eğitmenler var aralarındaki fark nedir ki sonuçta hepsi aynı şeyi söyleyip aynı metodu uyguluyor🤷🏻♀️
Kayaozge Eda6 Bende öyle yeri geliyor kendimi çocuğa sinirlenirken buluyorum 🤦♀️ Allah yardımcımız olsun bugünlerde geçer 🌸
Pnrklk Eda6 yok sanmiyorum ben iki yerden egitim aldim ilk daha uygun du hic bir ise yaramadi 21 gun ugrastik hic bi degisim olmadi ilayda hanimla 5 gunde verim elde ettik
D-tomrs Kızımda sürekli kalkardı takip ettik neden oluyor diye gündüzde aynı şekildeydi kızım tuvaletini yapmaya başladığında bunu yapıyordu bezi islanmaya başlasin hemen ağlardı acliktan değilse bunu degerlendirebilirsiniz naçizane tavsiyem
D-tomrs Eda6 bahsettiğimiz aylar bunun için çok küçük bellki iki yaş sonrasi için mantikli ama öncesi için olduğunu düşünmüyorum acikcasi
Eda6 D-tomrs 6 aydan sonra dış dünyanın farkında oluyor bu ayın adı etkileşimler iletişimler ayı zaten, uyku eğitmenleri önermiyor ama sizin çocuğunuzun uykusu hemen dagilmiyorsa hafif değilse yapabiliyorsunuzdur. Ben yapamam maalesef…